Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Gérvágók

Famegmunkáló gép bérlés, kölcsönzés

Akár professzionális, akár hobbicélból, ha bérelt eszközeinkkel végzi a faanyagok megmunkálását, nem csupán a végeredmény megfelelő minőségében lehet biztos, hanem a jelentős egyszeri beruházási költséget is megtakaríthatja velünk. A régi famegmunkáló gépek eszközök nagy választékban állnak a famegmunkáló kisgépeink az Ön rendelkezésére, amelyek jelentősen megkönnyítik és lerövidítik a munkafolyamatokat.

Professzionális gyalugép, körfűrész, szúrófűrész és orrfűrész

Akár a faiparban dolgozik, akár egy kezdő, de annál lelkesebb otthoni ezermester, mindenképpen szüksége lehet professzionális gyalugépre, körfűrészre, szúrófűrészre, illetve orrfűrészre. Professzionális bérelhető kisgépeink gondoskodnak a költséghatékony, ugyanakkor precíz és problémamentes famegmunkálás lebonyolításáról.

A teljes famegmunkálási munkafolyamatot lefedjük

Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető gépeink a teljes famegmunkálási munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, szakképzett segítség

Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető kisgépünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő gyalugép, körfűrész, szúrófűrész és orrfűrész, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

  Márka és típus / Type No. Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Fordulatszám(1/PERC) Feszültség(V) Teljesítmény(KW) Vágási kapacitás 0°(MM) Vágási kapacitás 45° dőlésszög(MM) Vágási kapacitás 45° gérszögben(MM) Szögbeállítás Hajlásszög beállítás Fűrészlap átmérő(MM) Ár
JCB MS-254SB 780 540 680 17 5000 240 2 254 90 90 90°B/ 90°J 45°B/ 40°J 45° 254
3 900 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a famegmunkáló gépeinkre is, ezzel támogatva ügyfeleink napi munkáit. 

Ajánlatkérés