Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Teleszkópos rakodók Kép

Teleszkópos rakodók

Teleszkópos rakodó kölcsönzés, bérlés

Bérelhető teleszkópos rakodóink univerzális használhatóságuk miatt igen nagy segítséget jelentenek a mezőgazdasági termények és anyagok rakodási munkáinak elvégzésében. Nagy emelési magassága (akár 4,04-17,51 m) bizonyos típusú feladatok elvégzése során nélkülözhetetlenné teszi a teleszkópos homlokrakodókat.

Kis helyen vagy csúszós felületen rakodás

Wiedemann és JCB gyártmányú, különböző méretekben elérhető rakodóink kis helyiségekben vagy szűk folyosókon történő munkára alkalmasak, de nem okozhat problémát a sáros, trágyával borított területeken történő munkavégzés sem. Teleszkópos rakodóink gémje kotrókanállal vagy rakodóvillával is felszerelhető. A rakodási igények széleskörű kielégítését az egyszerű, de robusztus felépítés és a széles skálán mozgó munkaeszköz választék teszi lehetővé.

Magaszintű műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő teleszkópos emelőgépek, tartozékok, kiegészítők és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

Teleszkópos rakodók Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vagy akár azon kívül is biztosítjuk az összes emelőgépünknek a szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés