Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Juhláb hengerek Kép

Juhláb hengerek

Juhláb henger bérlés, kölcsönzés tömörítési feladatok elvégzésére

Bérelhető juhláb hengereink leginkább agyagtalaj és töltések tömörítésére nyújtanak kiváló megoldást. A hengerpaláston kiképzett, juhlábakra hasonlító „dudorok” vagy „körmök” a henger tömegét kis területre koncentrálják, így könnyebben tudnak tömöríteni, mintegy átgyúrják a talajt. A dudorok kis összfelülete miatt igen nagy nyomás éri a talajt, ami az agyagszemcsék nagyobb összetömörítését eredményezi.

Juhláb henger széleskörű felhasználási lehetőségekkel, különböző talajtípusokra

Tömörítő eszközeink az építőipar számos területén használhatók: mélyépítés, alapozás során szinte mindig szükség van tömörítésre. Használatukkor sok tényezőt kell figyelembe venni: mivel minden talajtípusra különböző nedvességtartalom, szemszerkezet, rétegvastagság jellemző, ezért az ideális eredmény elérése érdekében kollégáink állnak rendelkezésre a megfelelő eszköz kiválasztásában és a használati tudnivalók ismertetésében. Az elérhető maximális tömörítőerő (KN-ban) az egyik legfontosabb, de nem az egyetlen szempont. Nagy ütésszám, nagy rázóerő jellemzi bérelhető eszközeinket, és nagy (akár 40 cm-es) rétegvastagságot tudnak bedolgozni. Ebből kifolyólag ott használhatók, ahol lényeges a vízzárás: töltés- és gátépítésnél, vízműveknél.

Juhláb henger szállítása, 19 telephely 10 000 bérelhető eszközzel

Bérelhető hengereink kiszállítását is meg tudjuk oldani a megfelelő járműparkunk segítségével. Tömörítőgép szállítással kapcsolatos igényét kérjük külön jelezze, és kérje külön egyedi ajánlatunkat! Bérelhető juhláb hengereinket országosan 19 telephelyünkön kínáljuk, mintegy 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. Eszközeinkre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden juhlábhengert folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adunk át.

Szakképzett kollégák és minden szükséges tartozék

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő juhláb henger, a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a lehető leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Juhláb hengerek Kép
  Márka és típus / Type No. Erőforrás Magasság(MM) Tömeg(KG) Hosszúság(MM) Szélesség(MM) Ár
WEBER MC85 dízel 1300 1628 2002 820
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a döngölőgépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Azt, hogy mikor milyen tömörítő gépet célszerű használni, elsősorban a talaj minősége és az elvégzendő munka nagysága határozza meg. Bérelhető juhláb hengereink leginkább agyagtalaj és töltések tömörítésére nyújtanak kiváló megoldást.  
Juhláb hengereink az építőipar számos területén használhatók, például mélyépítés, alapozás során, mert itt szükség van a talaj tömörítésére. Ott használhatók, ahol lényeges a vízzárás: töltés- és gátépítésnél, vízműveknél.  
Többek között a talaj nedvességtartalmát, szemszerkezetét és rétegvastagságát.  
Az elérhető maximális tömörítőerő (KN-ban) az egyik legfontosabb, de nem az egyetlen szempont. Nagy ütésszám, nagy rázóerő jellemzi bérelhető eszközeinket, és nagy (akár 40 cm-es) rétegvastagságot tudnak bedolgozni.   
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden talajtömörítő gép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A juhláb hengerek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Nem. Minden juhláb hengert folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át.  
Juhláb hengereinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.