Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kőroppantók Kép

Kőroppantók

Kőroppantó kölcsönzés, bérlés

Bérelhető kőroppantóink kültéri betonburkolat, térkövek (viacolor), szegélykövek és útburkoló kövek pontos, jelölés mentén gyors vágásra szolgáló eszközök. Felépítésük tömör acélváz, emelőkarral és szállító kerekekkel. A késrúd magassága egyszerűen állítható a kézikerékkel. A háromszög alakú hasítókések cserélhetők, az egyszerű szorítórendszernek köszönhetően három oldalon is használhatók.

Maximális biztonság, ipari minőség

A kőroppantóink maximálisan biztonságosak, könnyen kezelhetők, ipari minőségűek és rendkívüli teherbírás jellemző rájuk. Mindegyik bérelhető kőroppantónkat folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adunk át. Kőroppantóink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Profi konzultáns csapat

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő kőroppantó, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Kőroppantók Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk vágógépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Kőroppantóink csúcsminőségű szerszámok, amelyeket kifejezetten kőfaragásra ill. roppantásra terveztek. Ezek a nagy teljesítményű és sokoldalú, egyúttal egyedi kialakítású vágószerszámok.   
Számos szempontot. Először is a vágókések elhelyezkedésének szögét: az általunk javasolt és bérelt gépek 60°-os szögben elhelyezett vágókései biztosítanak optimális eredményt a kő vágásakor. Ez a szög biztosítja, hogy a vágókések mélyebben behatoljanak a kőbe, ami tisztább és pontosabb vágásokat eredményez. Ezenkívül a háromszög alakú kések három oldalról is használhatók, az egyszerű rögzítő rendszernek köszönhetően. Ez lehetővé teszi, hogy minden egyes pengéből a legtöbbet hozza ki, és csökkenti a pengék olyan gyakori cseréjének szükségességét, mint más típusú vágószerszámok esetében. A másik fontos szempont a gép magassága: gépeink tökéletes magasságot biztosítanak a különböző kőfaragási alkalmazásokhoz. Akár nagy kőtömböket, akár finomabb darabokat vág, szerszámainkat úgy tervezték, hogy biztosítsák a munkához szükséges magasságot és mozgásteret. Ezenkívül a pengehossz szintén fontos szempont a különböző kővágási alkalmazásokhoz, hogy bőséges vágási felület álljon rendelkezésre a munkához.   
Fontos, hogy súlyát tekintve tökéletes egyensúlyt jelentsen aközött, hogy egyrészt elég könnyű legyen ahhoz, hogy könnyen szállítható legyen egyik munkaterületről a másikra, másrészt elég nehéz ahhoz, hogy biztosítsa a kővágás során szükséges stabilitást. Ezenkívül könnyen tárolható és szállítható, és olyan szűk helyeken is könnyen használható legyen, ahol más típusú vágószerszámok esetleg nem férnének el.   
Elengedhetetlen, hogy az eszköz tervezése során felhasznált anyagok és építési technológia biztosítsa, hogy a szerszám ellenálljon a mindennapi használat viszontagságainak, és a nagy igénybevételű kőroppantási feladatoknak.  
Kőroppantóinkat az üzemeltető ill. felhasználó védelmének szem előtt tartásával tervezték: az egyszerű szorítórendszer megkönnyíti a pengék cseréjét, a szerszám magassága és súlya pedig kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy optimális mozgástere és irányíthatósága legyen a kőroppantás során. Ezenkívül a gépeket úgy tervezték, hogy ergonomikus és kényelmes legyen a használatuk, csökkentve a sérülés és a megerőltetés kockázatát a hosszabb vágási munkamenetek alkalmával.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.  
Nem minden kisgép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A kőroppantók használatához nem szükséges engedély, de a munkavédelmi törvény szerint a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának vonatkozásait, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Minden kőroppantót folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át, és nem biztosítunk kezelőt.