Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Földmunkagépek

bérlése, kölcsönzése - teljeskörű szolgáltatásokkal

Válogasson az ország legnagyobb és legsokoldalúbb földmunkagép flottájából! Cégünknél a legkülönbözőbb munkafolyamatokra is megtalálja a megfelelő gépet. Gépeinkre a rendkívüli biztonság, könnyen kezelhetőség és mozgékonyság jellemző. Portfóliónkban a legkiválóbb gyártók (JCB, BOBCAT, WEIDEMANN, TORO DINGO) legnépszerűbb típusai találhatók.

BOBCAT, JCB és WEIDEMANN bérlés - legkorszerűbb típusok

Mini, midi és kompakt méretű, dízel és a legújabb elektromos földmunkagépeink könnyen irányíthatók, megbízhatók, termelékenyek és ergonomikus kialakításúak. 

Széleskörű választék különböző talajmunkákhoz - hozzáértő szakembereink segítségével

Kotrógépek, bobcatek, csúszókormányzású, törzscsuklós és deltaláncos rakodók, úthengerek, dömperek, adapterek és tartozékok: kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő kültéri és beltéri munkagép kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni a kérdéses földmunkát.

Országos kirendeltség és minden szükséges szolgáltatás

Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető géppel, illetve eszközzel várjuk! Minden földmunkagépünkhöz biztosítunk szervíz ügyeletet és üzemeltetési szolgáltatást.

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vagy akár azon kívül is biztosítjuk az összes földmunkagépünknek a szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Egy speciális feladat a leghatékonyabb módon a megfelelő célgéppel végezhető el, viszont ebben az esetben minden különböző munkafolyamatra külön gépet kell bérelni. Léteznek azonban olyan földmunkagépek is, amelyek több, nem túl speciális folyamatra is alkalmasak, így használatukkal költség takarítható meg. Ilyen például a compact kotró-rakodógép, amely egyszerre válthatja ki a forgó-kotró, a homlokrakodó és a kotró-rakodó bérlését. Szakképzett kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a megfelelő munkagép kiválasztásában.
Minden bérbe adott eszközünk, gépünk minimum bérleti ideje 24 óra.
A gép bérléséhez keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére a legmegfelelőbb földmunkagép kiválasztásához. 
- Céges aláírási címpéldány
- Cégszerű meghatalmazás (amennyiben nem az aláírási címpéldányon szereplő személy a bérlő)
- Hatályos cégkivonat
Nem minden földmunkagép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.
A leggyakoribb gépcsoportok üzemeltetéséhez szükséges vezetői engedélyek kódszámai: - Traktor alapú univerzális földmunkagép (1111)
- Gumikerekes kotró (1212)
- Lánctalpas kotró (1222)
- Teleszkópos kotró (1223)
- Vibrációs henger (1722)
- Dömper (kerekes anyagszállító) (3411)
- Önrakodó dömper (3412)
- Hidraulikus rakodó (4511)
Minden földmunkagéphez megfelelő vezetői engedély szükséges (ld. előző kérdés.)
A különböző szerelékeknek köszönhetően egyes földmunkagépek alkalmassá tehetők betontörésre, földfúrásra, mélyásásra, tuskótépésre, seprésre, betonfúrásra és számos egyéb feladatra. Szakképzett kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a megfelelő földmunkagép és az ahhoz illeszthető szerelékek és adapterek kiválasztásában.
Igen, minden földmunkagépünkhöz biztosítunk szervízügyeletet.
Földmunkagépeinkhez igény esetén biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást ill. gépkezelőt is, külön díjazás ellenében.