Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Mobil kerítések, kordonok

Mobil kerítés, kordon bérlés, kölcsönzés

Bérelhető mobil kerítéseink, kordonjaink gyorsan telepíthető mobil térelválasztó elemek, hatékony rendszert alkotnak kültéri és beltéri használatra egyaránt. Egyszerűen, könnyen és gyorsan elhelyezhető ideiglenes térelhatárolók. Gyorsan egymáshoz illeszthető kapcsos-akasztós elemekből állnak. A függőleges rudak közötti távolság legfeljebb 100 mm, ezért biztonságos a gyermekek számára is.

Sokoldalú felhasználási terület

Mobil kerítéseink, kordonjaink ideális térelválasztási megoldást nyújtanak:

Rendezvényeken (sportesemények, fesztiválok, céges rendezvények stb.),
Építési területek körbekerítése, adott területek leválasztása céljából,
Útfelújítási munkák elkerítésére, ideiglenes nyomvonal kijelölésére,
Területek ideiglenes lezárására,
Alkalmi árusítóhelyek területének védelmére.

Átgondolt logisztika, országos lefedettség

Többféle rakománykezelési lehetőséget biztosítanak, a jól megtervezett profiljuknak köszönhetően könnyen felpakolhatók a megfelelő járműre, szállításuk nem okoz gondot, a kompakt kivitelezésük egyszerűvé teszi a helyszínre szállítás logisztikáját is. Országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Folyamatos használatra tervezve

Az eszközökre a könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden mobil térelválasztónkat használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő kordonok kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni a térelválasztási feladatait!

 

  Márka és típus / Type No. Ár
B-36010006
Árajánlat alapján
B-36010009
Árajánlat alapján
B-36010001
Árajánlat alapján
B-36010007
Árajánlat alapján
B-36010008
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Bármilyen mennyiségű kerítésre, kordonra biztosítjuk a szállítást az ország egész területén. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Kordonjaink előnyei, hogy gyorsan felállíthatók, könnyen áttelepíthetők, speciális ismereteket nem igényel a telepítésük, és többször felhasználhatók.
A mobil kerítések, kordonok bérléséhez keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére a megfelelő térelválasztók kiválasztásához. 
Nem minden mobil kerítés ill. kordon található meg az összes kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!
Igen, igény esetén vállaljuk az eszközök helyszínre ki- és visszaszállítását.
A mobil kerítéseket, kordonokat folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adjuk át.