Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Csempevágók Kép

Csempevágók

Csempevágó bérlés, kölcsönzés - Burkolási munkákhoz

Bérelhető csempevágóink kiválóan alkalmasak kerámia, greslap, porcelán, vékony márvány, klinker és terrakotta típusú csempék vágásához. Kézi csempevágó alkalmazását kisebb mennyiségű anyag pontos méretre vágásához ajánljuk, vastagabb anyagnál, illetve nagyobb mennyiségnél vizes csempevágót használjunk. Országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Problémamentesség, hatékonyság, egyszerűség

Kézi és asztali csempevágóink precízek, problémamentesek, hatékonyak, könnyen szállíthatók és egyszerűen használhatók. Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adunk át.

Szakképzett műszaki konzultáns csapat

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő csempevágók, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

 

Csempevágók Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk vágógépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, az asztali csempevágó esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését. A kézi csempevágók személygépkocsival könnyen szállíthatók.  
Nem minden csempevágó található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A vizesvágók használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Nem. Minden csempevágót folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át.  
Csempevágó gépeinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.