Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Körfűrészek Kép

Körfűrészek

Bosch, Atika, Hitachi kkörfűrész kölcsönzés, bérlés

Bérelhető körfűrészeink sokoldalúan használható szerszámok, amelyek az otthoni műhelyben és az ipari ágazatokban egyaránt használhatók. Alkalmasak fa, műanyag és fém megmunkálására, feldolgozására és vágására. A megfelelő körfűrész és a fűrészlapok kiválasztásával biztos lehet a gyors munkavégzésben és a pontos eredményben. Gyorsak, hatékonyak, praktikus és nagy teljesítményt biztosító kialakításuk meggyőző. Erős motorjuknak és a konstans elektronikának köszönhetően a nehéz feladatokhoz is kiválóak.

Országos lefedettség, minőségi választék

Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű, elektromos, illetve akkumulátoros kölcsönözhető körfűrészeink a megmunkálási munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.
Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Szakképzett kollégák, magas minőségű műszaki tanácsadás

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő körfűrészek, fűrészlapok, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Körfűrészek Kép
  Márka és típus / Type No. Vágási mélység(MM) Kivitel Fordulatszám(1/PERC) Tárcsa átmérő(MM) Feszültség(V) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Teljesítmény(W) Ár
BOSCH GKS65 65 Kézi 5900 190 230 320 270 270 4,8 -
3 900 Ft + ÁFA -tól
BOSCH GKS65GCE 65 Kézi 2300-5000 190 230 320 280 280 4,9 -
3 900 Ft + ÁFA -tól
ATIKA BTU450 150 Asztali 2800 450 400 720 850 400 90 4400
6 700 Ft + ÁFA -tól
HITACHI_C7U 65 kézi - 190 230 - - - 4 -
3 200 Ft + ÁFA -tól
BOSCH_GKS190 67 kézi - 190 230 - - - 4,1 -
3 090 Ft + ÁFA -tól
BOSCH_GKS66CE 65 kézi - 190 230 - - - 4,8 -
3 200 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a famegmunkáló gépeinkre is, ezzel támogatva ügyfeleink napi munkáit. 

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A körfűrészek kompakt és könnyen hordozható szerszámgépek, nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek az otthoni barkácsolók köreiben. Rendkívül precízen és gyorsan vágnak, ráadásul csatlakoztatható hozzájuk porszívó, ami a keletkezett por nagy részét képes elszívni. Ennek köszönhetően kevesebb a gond a takarítással, de ami talán még fontosabb, nem lélegzünk be annyi káros port. Ettől függetlenül maszk viselése ajánlott!  A kézi körfűrészek 45 és 90 fokos szögben képesek vágni, 90 fokos szögben nagyobb a maximális vágási mélység. Vezetősín használatával pedig még precízebben és gyorsabban dolgozhatunk.  Bár a körfűrészeket eredetileg fa vágására tervezték, a piaci igényekre reagálva és a technológia fejlődésével ma már rengeteg más anyag megmunkálására is alkalmasak megfelelő fűrészlap alkalmazásával. Mi mindent vághatunk a kézi körfűrésszel? Fát, fémeket, (többek között alumíniumot), műanyagokat, szendvicspanelt, szálerősített betonlapokat stb.  
Otthoni barkácsoláshoz kötelező elem, továbbá ácsoknak, asztalosoknak, egyéb fa- ill. anyagfeldolgozással foglalkozó szakembereknek.  
A merülő körfűrészek nagyon hasonlítanak a kézi körfűrészekre. A legnagyobb különbség, hogy képesek akár a munkadarab közepétől kezdeni a vágást, nem muszáj a szélétől fűrészelni. Így gyönyörűen vágható ki például egy munkalapból a mosogatótál helye. Otthoni barkácscélokra kevésbé elterjedt, inkább professzionális faipari munkálatokra használják.  
Otthoni, haladó szintű asztalosi munkára, ha már nem elegendő a sima kézi körfűrész, továbbá szakembereknek: ácsoknak, asztalosoknak és egyéb professzionális (fa)ipari munkákhoz.  
Manapság már egyre elterjedtebbek az akkumulátorral rendelkező gépek, ugyanis az akkumulátor technológia fejlődésével ma már valós alternatívát jelentenek a hálózatra csatlakoztatott eszközökkel szemben. Bár az elektromos szerszámgépek jellemzően nagyobb vágási mélységet tudnak teljesíteni, manapság már akkus verzióból is találni nagy vágási mélységet tudó kézi körfűrészt.  
Előnyei a nagy mozgásszabadság, ill. hogy nincs szükség áramellátásra (kivéve, ha külső szívással üzemelnek). Hátrányai a korlátozott használati idő és a magasabb ár.  
Előnyei az állandó nagy teljesítmény, ill. hogy folyamatosan használatra kész. Hátrányai a zavaró kábel és a korlátozott mozgástér  
A feldolgozandó anyagnak megfelelően: bár léteznek több anyag megmunkálására is alkalmas, úgynevezett „multimaterial” fűrészlapok, ezek élettartama jelentősen alacsonyabb, mint annak, amely egy adott anyag feldolgozására lett tervezve. Multimaterial lapot csak akkor válasszunk, ha egyszerre több fajta anyaggal is szeretnénk dolgozni! Amennyiben csak fát vágunk, válasszunk speciálisan fa vágásához kifejlesztett sűrű fogazatú fűrészlapot, alumínium esetében pedig kifejezetten erre a célra kapható lapot válasszunk.   
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden körfűrész gép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A körfűrészek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, egyes gépeinkhez biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Körfűrészeinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.