Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Szúrófűrészek Kép

Szúrófűrészek

Hitachi dekopírfűrész kölcsönzés, bérlés

Bérelhető szúró- vagy más néven dekopírfűrészeink sokoldalúan használható szerszámok, minden asztalosnak, fával dolgozó szakembernek, otthoni barkácsolással foglalkozó „laikusnak” ajánljuk, ugyanis az ipari ágazatokban és az otthoni műhelyben egyaránt használhatók. Egyszerű és gyors beállíthatóság, porelszívási csatlakozás: néhány a praktikus szerszámgép előnyös tulajdonságai közül. Gyorsak, hatékonyak, teljesítményük és pontosságuk rendkívül meggyőző. Számos fűrészlap közül válogathat fa, fém, szendvicspanel ill. laminált padló vágására.

Országos lefedettség, minőségi választék

Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen kiváló ár-érték arányú, magas minőségű, elektromos, illetve akkumulátoros bérelhető dekopírfűrészeink, melyek állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. Az eszközökre a maximális biztonság, pontosság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át

Magas minőségű műszaki tanácsadás

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő dekopírfűrészek, fűrészlapok, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Szúrófűrészek Kép
  Márka és típus / Type No. Vágási mélység(MM) Teljesítmény(KW) Feszültség(V) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
HITACHI CJ110MV 110 0,72 230 300 250 35 2,2
3 900 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a famegmunkáló gépeinkre is, ezzel támogatva ügyfeleink napi munkáit. 

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Sokan azért választják az akkumulátoros dekopírfűrészeket, mert könnyebb, szabadabb munkavégzést biztosítanak, használatukhoz nem kell hosszabbító sem. A súlyuk is kedvező, ami egy hosszabb munkafolyamat során befolyásoló tényező. Előnyük még az akkumulátor kompatibilitás (gyártó, feszültség) is, illetve a legtöbb típusban megtalálható fordulatszám szabályzás.  
Dekopírfűrészeink professzionális eszközök, pontos és szép vágásra, valamint egész napos használatra vannak tervezve. Ugyanakkor igyekszünk az otthoni barkácsoláshoz is segítséget nyújtani csatlakoztatható párhuzamvezetővel az egyenes vágások eléréséhez. Ilyen további plusz funkció a szögben dönthető talprész és az előtolás funkció is. Megfelelő odafigyeléssel és gyakorlással kimondottan szép vágásokat tudunk készíteni egy tartozékokkal felszerelt szúrófűrész használatával.  
A feldolgozandó anyagnak megfelelően: bár léteznek több anyag megmunkálására is alkalmas, úgynevezett „multimaterial” fűrészlapok, ezek élettartama jelentősen alacsonyabb, mint annak, amely egy adott anyag feldolgozására lett tervezve. Multimaterial lapot csak akkor válasszunk, ha egyszerre több fajta anyaggal is szeretnénk dolgozni! Amennyiben csak fát vágunk, válasszunk speciálisan fa vágásához kifejlesztett sűrű fogazatú fűrészlapot, fém esetében pedig kifejezetten erre a célra kifejlesztett lapot válasszunk.   
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden szúrófűrész gép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A szúrófűrészek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Igen, egyes gépeinkhez biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Szúrófűrészeinkhez jellemzően nem biztosítunk üzemeltetési szolgáltatást.