Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Vontatható emelők

Vontatható emelőgép bérlés, kölcsönzés

Utánfutóként bérelhető, vontatható kosaras személyemelőink akár egy nagyobb személyautóval is elszállíthatók. Speciális gépeink nagy előnye, hogy kis súlyuknak köszönhetően (1390 kg - 1992 kg) födémekre is felrakhatók, ezáltal alkalmasak magasban végzendő munkálatokra is. 

Akár 16 m-es munkamagasság, komoly terhelhetőség

Dino Lift és Upright gyártmányú vontatható emelőink munkamagassága 13,2 m-től 16 m-ig terjed, és 215 kg-ig terhelehetőek. Hidraulikus letalpalásúak és mindegyik rendelkezik 230 V-os elektromos csatlakozással és saját rendszámmal is. Vontatható személyemelőinkhez teljeskörű szolgáltatást biztosítunk.

Magaszintű műszaki konzultáció

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő vontatható emelőgépek, tartozékok, kiegészítők és a kapcsolódó szolgáltatások kiválasztásában, hogy Önnek csak az adott telephelyen történő munkavégzésre kelljen koncentrálnia! Országszerte 19 telephellyel, közel 10 000 bérelhető eszközzel várjuk!

 

  Márka és típus / Type No. Erőforrás Járólap magasság(M) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Max. kinyúlás(M) Tömeg(KG) Kosár teherbírása(KG) Üzemanyag tartály mérete(L) Ár
DINO LIFT 160XT II 230V/aggregátor 14 6150 2300 1800 9,10 1992 215 10
Árajánlat alapján

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vagy akár azon kívül is biztosítjuk az összes emelőgépünknek a szállítását, hogy támogassuk ügyfeleinket a napi munkájuk elvégzésében.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A gép kiválasztása során a gép súlya mellett a benyúlás kívánt mértékét és az elérendő munkamagasságot kell meghatározni. Fontos, hogy a munkamagasság nem egyenlő a járólap magasságával!
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését. Gépeink akár ügyfeleink által utánfutóként is szállítható.  
A gépek vontatása fizetős útvonalakon díjköteles. A vontatható eszközökre a fizetős útszakaszok használati díja NINCS megfizetve. Ennek megváltása minden esetben a bérlő felelőssége.  
Igen, igény esetén vállalatunk jogosítvánnyal rendelkező, tapasztalt emelőgépkezelőt biztosít.  
Az vontatható emelőkhöz 4223-as kódszámú géptípus vizsga szükséges.  
Minden emelőgépünkhöz jogosítvány szükséges.  
Nem minden emelőgépünk található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Keressen minket az elérhetőségeinken! Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!