Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Irodakonténerek 20 láb Kép

Irodakonténerek 20 láb

Mobil konténer kölcsönzés, bérlés

Bérelhető mobil konténereink egyszerű és praktikus megoldást nyújtanak az építkezések, ipari telephelyek, rendezvények, raktárak, hűtőházak, táborok, felvonulási területek helyszínein. Két-három szinten akár egymásra is illeszthetők külső lépcsőkialakítással. Igény esetén akár bútorokkal felszerelve is bérelhetők, az adott elvárásoknak, elképzeléseknek megfelelően. 

Tervezés, szállítás, összeszerelés

Vállaljuk a bérelhető konténereink tervezését, alaprajzolását, szállítását, összeszerelését és üzembehelyezését is. A bérleti időszak letelte után a konténerek könnyen leszerelhetők. A legkülönbözőbb felszereltségű konténerek bérbeadását vállaljuk, amelyek maximálisan kielégítik a helyi szabványokat és előírásokat, mint pl. az öltözők száma, négyzetméterenkénti személyszám, zuhanyozók száma, stb.

Átgondolt logisztika, országos lefedettség

Bérelhető konténereink többféle módon szállíthatók, átgondolt kivitelezésük egyszerűvé teszi a helyszínre szállítás logisztikáját. Konténereinkre az ipari minőség és sokoldalú, átgondolt felhasználhatóság jellemző. Minden konténerünket felszerelés és üzembehelyezés után azonnali használatra alkalmas, karbantartott állapotban adjuk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő konténerek kiválasztásában, hogy a céljainak leginkább megfelelő funkcionalitás álljon rendelkezésére!

Irodakonténerek 20 láb Kép
  Márka és típus / Type No. Ár
Nincsenek termékek

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk konténereink szállítását. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés