Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Esztrich és vakolástechnikai gépek Kép

Esztrich és vakolástechnikai gépek

Esztrich és vakolástechnikai gép kölcsönzés, bérlés

Bérelhető esztrich (más néven aljzatbeton vagy száraz beton) és vakolástechnikai eszközeink lehetővé teszik a költséghatékony, precíz és gyors munkafolyamat lebonyolítását. Bérelhető esztrich gépeink megfelelő választást jelentenek olyan szakemberek számára, akik hagyományos esztrichel végeznek építkezési munkálatokat.

A régi időkben komoly problémát jelentett az, hogy a betont közvetlenül az öntés helyére kellett szállítani. A régi mesterek kénytelenek voltak saját kezükben hordani vödrökkel vagy talicskával. A tudományos és technikai fejlődés mára lehetővé teszi a probléma sikeres áthidalását a különböző típusú betonszivattyúk segítségével, amelyek nem csak jelentős időmegtakarítást jelentenek.

Bérelhető esztrich keverőink

Esztrich keverőgépeink aljzatbeton keveréséhez és szállításához alkalmazható berendezések.  A szállítást egy levegős kompresszor végzi, amelyet dízelmotor hajt meg. Az esztrich beton egy 5 cm vastagságú réteg, amely a lakásokon belüli, burkolatok alatti beton. Ez készülhet zsákos esztrich (előre szárított és kevert) anyagból, illetve hagyományos sóder, cement és vegyszer hozzáadásával. A sóderes esztrich beton kivitelezés költséghatékonyabb.
Gépeink zárt rendszerű keverőgépek, melyek sokkal hatékonyabban és gyorsabban keverik össze az anyagot, mint egy hagyományos betonkeverőgép. Esztrich tömlő segítségével lehet a megkevert betont eljuttatni a betonozandó területre, mely így megóvja a lefektetett csőrendszereket és a munkaterület környezetét is.

Bérelhető habarcskeverőink 

Eszközeink a megfelelő eredmény elérése érdekében a habarcsot és vakolatot megfelelően kikeverik. A keverék szennyeződése és így a nehéz bedolgozhatóság elkerülése érdekében a dobot gyakran kell kitisztítani.

Bérelhető vakológépeink 

Bérelhető vakológépeink gyárilag előkevert, mész-, mész-cement, mész-gipsz és gipszbázisú külső és belső vakolatok, hőszigetelő vakolatok, felújító vakolatok, ill. önterülő esztrichek feldolgozására alkalmasak, max. 4 mm szemcsenagyságig. Teljesen automatikus működésű, pneumatikus szállító berendezések szárazhabarcsok továbbítására.

Országos lefedettség, szakképzett segítség

Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű esztrich és vakológépeink állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át. Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő eszközök, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Esztrich és vakolástechnikai gépek Kép

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk esztrich gépeink és vakológépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden keverő található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A vakolástechniaki gépek használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!