Esztrich és vakolástechnikai gépek bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Esztrich és vakolástechnikai gépek

ESZTRICH KEVERŐK:

Az esztrich keverőgépek aljzatbeton keveréséhez és szállításához alkalmazható berendezések. A szállítást egy levegős kompresszor végzi, amelyet dízelmotororral hajt meg.
Az esztrich beton, más néven aljzatbeton, vagy száraz beton egy 5 cm vastagságú réteg, amely a lakásokon belüli, burkolatok alatti beton.
Ez készülhet zsákos esztrich (előre szárított és kevert) anyagból, illetve hagyományos sóder, cement és vegyszer hozzáadásával. A sóderes esztrich beton kivitelezés költséghatékonyabb.
Gépeink zárt rendszerű keverőgépek, melyek sokkal hatékonyabban és gyorsabban keverik össze az anyagot, mint egy hagyományos betonkeverőgép. Esztrichtömlő segítségével lehet a megkevert betont eljuttatni a betonozandó területre, mely így megóvja a lefektetett csőrendszereket és a munkaterület környezetét is.

HABARCSKEVERŐK: 

A megfelelő eredmény elérése érdekében a habarcsot és vakolatot megfelelően ki kell keverni. A keverék szennyeződésének és így a nehéz bedolgozhatóság elkerülésének érdekében a dobot gyakran ki kell tisztítani.

VAKOLÓGÉPEK: 

Vakológép gyárilag előkevert, mész-, mész-cement, mész-gipsz és gipszbázisú külső és belső vakolatok, hőszigetelő vakolatok, felújító vakolatok, ill. önterülő esztrichek feldolgozására, max. 4 mm szemcsenagyságig. Teljesen automatikus működésű, pneumatikus szállító berendezés szárazhabarcsok továbbítására

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás