Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Habarcskeverők/Habarcsszivattyúk Kép

Habarcskeverők/Habarcsszivattyúk

Habarcsszivattyú kölcsönzés, bérlés

Bérelhető habarcskeverőink, habarcsszivattyúink strapabíró és megbízható anyagok felhasználásával készültek, hosszú időtartamon keresztül és olcsón üzemeltethetők. A biztonsági és védelmi előírásokra irányuló kiemelt figyelemmel lettek tervezve és gyártva.

Sokoldalúság, kompatibilitás, könnyű kezelhetőség

Kialakításuknak köszönhetően kis fordulatszám mellett is nagy nyomatékkal képesek dolgozni, így biztosítva a homogén habarcs létrejöttét. Kerekei lehetővé teszik a könnyed mozgathatóságot, bolygóműves keverőművük pedig a hatékony keverést. Olajfürdőbe helyezett hajtóművel vannak felszerelve, melyek halkan és egyenletesen működnek, emiatt jól használhatók lakóterületeken, mivel nem terhelik zajjal a környezetet.

Országos lefedettség, minőségi választék

Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető habarcskeverőink állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Magas minőségű műszaki tanácsadás

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő habarcskeverők, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Habarcskeverők/Habarcsszivattyúk Kép
  Márka és típus / Type No. Teljesítmény(KW) Tartály térfogata(L) Feszültség(V) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
IMER MIX120 1,4 120 230 880 955 770 96
7 300 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk esztrich gépeink és vakológépeink szállítását, ezzel is támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A habarcskeverők kis fordulatszám mellett is nagy nyomatékkal működő berendezések, ezáltal lehetővé teszik a homogén habarcs előállítását.  
Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.    
Nem minden keverő található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
A keverők használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.  
Nem. Minden habarcskeverőt folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adunk át.