Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Gipszkarton emelők

Gipszkarton emelő bérlés, kölcsönzés

Bérelhető gipszkarton emelőink nélkülözhetetlenek az építőiparban, kifejezetten a gipszkartonlapok falra és mennyezetre szerelésének egyszerűsítésére lettek tervezve. Használatuk jelentős előnyökkel jár az építési és felújítási projektekben részt vevő vállalkozások számára. Kulcsfontosságú szerepet játszanak a termelékenység és gyorsaság javításában, a beépítési folyamat egyszerűsítésében és az egyenletes minőség biztosításában. 

A Profirent gipszkarton emelők kölcsönzésének előnyei

-Fokozott hatékonyság: kiküszöbölik a nehéz gipszkartonlapok kézi emelésének és tartásának szükségességét, lehetővé téve a munkások számára, hogy pontosan és gyorsan elhelyezzék azokat. Ez időt takarít meg és csökkenti a fizikai megterhelést, ami a termelékenység javulását eredményezi.
-Fokozott biztonság: olyan biztonsági funkciókkal vannak ellátva, mint az állítható magasság, a biztonságos fogómechanizmusok és a stabilizáló támaszok. Ezek a funkciók minimalizálják a nehéz gipszkartonlapok kézi emelésével és pozicionálásával járó balesetek és sérülések kockázatát.
-Precizitás és minőség: Az emelővel elért pontos és ellenőrzött pozicionálás biztosítja a sima és egyenletes beépítést. Ez hozzájárul a kész projekt általános minőségéhez, javítja az esztétikát és csökkenti az utómunka szükségességét.
-Költséghatékonyság: a bérlés kiküszöböli a berendezés megvásárlásához szükséges nagy összegű előzetes beruházásokat. Emellett a karbantartási költségeket is megtakarítja, mivel a bérelhető berendezések jól karbantartottak és azonnal használatra készek.

Országos lefedettség

A Profirentnél tisztában vagyunk az időben történő szállítás és a hatékony helyszíni beállítás fontosságával. Bérelhető emelőink átgondolt kialakításuknak köszönhetően egyszerűen szállíthatók. Országszerte 19 telephellyel és közel 10 000 bérelhető gépet és berendezést, köztük gipszkartonemelőket tartalmazó, kiterjedt raktárkészlettel biztosítjuk, hogy termékeink könnyen elérhetők legyenek a vállalkozások és magánszemélyek számára az egész országban. Emellett szakemberekből álló csapatunk gondoskodik arról, hogy minden bérelhető berendezés, beleértve a gipszkarton emelőket is, optimális állapotban, a telepítés és üzembe helyezés után azonnal használatba vehető legyen.

  Márka és típus / Type No. Emelési magasság(M) Teherbírás(KG) Hosszúság(MM) Magasság(MM) Szélesség(MM) Tömeg(KG) Ár
MONDELIN LEVPANO I. 4,5 75 1300 1500 1000 52
4 200 Ft + ÁFA -tól

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást a legkisebbtől a legnagyobb teheremelő gépeinkig. Ügyfeleinket ezzel is tehermentesítjük, és így több idejük marad a napi munkájukra.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

A gipszkarton emelőink speciális eszközök, amelyeket a gipszkartonlapok elhelyezésére és tartására használnak a falakon és mennyezeteken történő szerelés során, kiküszöbölve a kézi emelés és alátámasztás szükségességét. A bérlés kiküszöböli az előzetes beruházásokat és a folyamatos karbantartási költségeket, így költséghatékony megoldást kínál a különböző időtartamú projektekhez.  
A gipszkartonlemez-emelő javítja a hatékonyságot, a biztonságot és a minőséget a gipszkartonlapok beépítése során, fokozza a termelékenységet és csökkenti a munkások fizikai megterhelését.  
A gipszkartonemelőket olyan biztonsági funkciókkal tervezték, mint az állítható magassági beállítások, a biztonságos fogómechanizmusok és a stabilizáló támaszok, amelyek minimálisra csökkentik a kézi emeléssel járó balesetek vagy sérülések kockázatát.  
Igen, a gipszkartonemelők állíthatóak, és különböző méretű és súlyú lapok befogadására alkalmasak, biztosítva a sokoldalúságot és a különböző projektkövetelményekhez való alkalmazkodóképességet.  
Nem minden gipszkarton emelő található meg az összes kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!  
Igen, igény esetén vállaljuk az eszközök helyszínre ki- és visszaszállítását is.  
A kategória eszközeit folyamatos használatra alkalmas, karbantartott állapotban adjuk át.