Korszerű mobil és konténeres fűtési és hűtési megoldások

 

25 és 2500 kW közötti teljesítményű mobil kazánházak, hő-, gőz- és melegvíz-ellátó berendezések bérbeadása, üzemeltetése.

Ezeket jellemzően építkezéseken, az iparban, a közszférában használják, de természetesen más ágazatokban is bármikor szükség lehet rájuk.

A mobil kazánházak és berendezések üzemeltetéséhez és karbantartásához kapcsolódó szolgáltatásokat is biztosítunk.

 

Mobil kazánházak

Jellemző rájuk a gazdaságos, tiszta, csendes és hatékony üzemeltetés.

A 40 - 2 500 kW közötti teljesítményű Hotmobil márkájú mobil kazánházak a legkülönbözőbb használati célokra alkalmasak. Ezek közé sorolható például a kazán rekonstrukciója közbeni ideiglenes fűtés, a fűtési rendszer meghibásodása esetén szükséges vészfűtés, beton-, vakolat- és festékszárítás az épületeken, különböző anyagok és nyersanyagok hőkezelése, vagy például a biogáz üzemek erjesztőjének fűtése. A mobil kazánházakkal történő fűtés esetén egyúttal meleg víz és meleg levegő is előállítható.

Termékek

 

Konténeres kazánházak
 
A 2 500 kW-ig terjedő teljesítményű Hotmobil konténeres kazánházak robusztus szerkezetüknek köszönhetően nagy teljesítményű igényekhez és hosszú távú bérlésre is alkalmasak. Az 5, 10 és 20 lábas konténerekbe telepített kazánházak számtalan lehetőséget kínálnak. Fűtés és meleg víz előállítására, ideiglenes és állandó felhasználásra is alkalmasak. 

Ha a meglévő kazánház balesetveszélyes állapotban van, nagyobb javítást igényel, vagy egyszerűen csak elavult, és Önnek nem áll rendelkezésre elegendő anyagi fedezet annak cseréjére vagy nagyjavításra, a hosszú távú bérlés ideális megoldást jelenthet. Lényegtelen, hogy szilárd tüzelésű, vagy gázkazánról van-e szó.

Az alvázas mobil kazánházakhoz hasonlóan a konténeres kazánházak is a hagyományos kazánházak teljes körű technológiájával vannak felszerelve, beleértve a kéményt is. A könnyű fűtőolajjal (KFO) üzemeltetett kazánházak, a telepített teljesítménytől függően, beépített KFO-tartállyal rendelkeznek. A tartály külön modulként is szállítható. Ha Ön PB-gáz tüzelésű ellátás mellett dönt, a gáztartály szállítását is biztosítani tudjuk.

Termékek

 

Gőzberendezések

A Hotmobil gőzkazánházak a rendkívül magas hőmérséklet és nyomás miatt különleges szerkezetet és biztonsági intézkedéseket követelnek meg. Nem számít, hogy Önnek a gyártási folyamatokhoz technológiai gőzre van-e szüksége, vagy központi fűtésről van szó, nálunk megtalálja a megfelelő megoldást.

A mobil gőztermelő vagy melegvíz-előállító kazánházak (600 kg/ó) és gőzkonténerek (1 500–16 000 kg/ó) műszaki szempontból az általunk bérbe adott kazánházak legmagasabb termékcsaládját képviselik.

Termékek

 

Mobil hűtőberendezések
 
A hűtés, légkondicionálás és szellőztetés egyre lényegesebb kérdés napjainkban. Mobil hűtésellátási kínálatunkkal a lehető legjobb megoldást nyújtjuk a mobil split légkondicionálás, szerverszobák légkondicionálása, vagy technológiai hűtésrendszerek kialakításával kapcsolatban. Szolgáltatásunkat a szükséges tartozékok – szellőztető berendezések, mobil töltőegységek, vagy lemezes hőcserélők biztosítása teszi teljessé. 

A Hotmobil légkondicionáló berendezések azonnali és egyszerű felhasználást biztosítanak. Ha az idő hirtelen melegre fordul, vagy nem éri meg fix légkondicionálót telepítenie, minden bizonnyal értékelni fogja a technológiailag csúcsminőségű, kisebb hűtőberendezéseinket. Azonnali használatra készek, pillanatokon belül gondoskodnak az Ön hőkomfortjáról. A kényelmet szolgálja a teljes programozhatóság, az automatikus működés és a távvezérlés is. A berendezés kis mérete lehetővé teszi annak könnyű kezelhetőségét és egyben gazdaságos megoldást biztosít.
5 - 1200 kW teljesítményű hűtőközpontok széles skáláját kínáljuk bérbeadásra.

Termékek

 

Mobil elektromos fűtőegységek

Elektromos Hotmobil fűtőegységeink a legkisebb berendezéseink közé tartoznak, mégis nagy teljesítménnyel (9 -36 kW).

A mobil szállítószerkezetüknek köszönhetően egy ember is gond nélkül mozgathatja. Mivel az üzemeltetés közben nem keletkezik égéstermék, közvetlenül az épületben is telepíthetőek. Rugalmas vezetékeikkel a meglévő rendszerhez csatlakoztathatóak, ezt követően pedig már semmi sem áll a betonpadló szárítás, vagy a kazáncsere útjában.

Termékek

 

 

A további információkért és árajánlatért, kérjük, keresse kollégáinkat!

szolgaltatas@profirent.hu

+36 1 286 2600

 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás