Inelco - Az elektromos helyiségfűtés jövője

2020-02-24

Talán mindannyian egyetértünk abban, hogy az építőipar, a mezőgazdaság és egyéb szolgáltató szektorok jelentős mértékű fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy a gyártók innovatív termékekkel álljanak elő. Az Inelco is hasonló elvet követ, ami Európa egyik legnagyobb hordozható elektromos hőlégfújó berendezéseinek a gyártójává nőtte ki magát. Az immár 25 éves cég folyamatosan optimalizálja jelenlegi termékskáláját és fejleszt ki új eszközöket.

 

Az Inelco termékeit az erős és biztonságos fogantyúk és a rozsdamentes acél borítás, fűtőelemek teszik még különlegesebbé. Az elektromos fűtőberendezések megbízható termosztáttal vannak ellátva, így akár folyamatos ipari használatra is alkalmasak, legyen szó fűtésről vagy szárításról. Az Inelco nem csak a különböző szolgáltatói szektorok igényeit veszi figyelembe, kisebb gépeik a háztartásban is tökéletesen helytállnak.

Kiváló választás olyan épületek fűtésére, amelyeket vagy nem használunk rendszeresen (például nyaraló), vagy, ahol nincs lehetőség másféle fűtés beszerelésére (például állattartó telep). Mégis, a hőlégfújók az építkezési és felújítási folyamatokban játszanak még nagyobb szerepet. Az időjárási körülmények gyakran befolyásolják a munkálatokat, ami nem csak nagyobb munkaidőt, hanem rosszabb minőséget is eredményezhet. Viszont, a hőlégfújók visszaállíthatják az adott helyiség megfelelő hőmérsékletét és festés, tapétázás esetén a száradást is elősegítik.   

A CE minősítésű berendezések megfelelnek az európai szabványoknak, az előírt biztonsági szabályoknak, továbbá rendelkezik IP44 Fröccsenő víz elleni védelemmel. Ezek az eszközök kiválóan alkalmasak általános célú fűtésre, melegítésre és szárításra egyaránt. A légmelegítők telepítése nem igényel szaktudást, tehát azonnal üzembe helyezhetők, mobilitásuknak köszönhetően mozgathatók, bárhol használhatók. Ez jelentős mértékben megkönnyíti a külön helyiségenkénti fűtést. Karbantartási és szervizigényük kifejezetten alacsony. További előny, hogy nincs káros anyag kibocsájtása, illetve minimális zajszinttel rendelkeznek.

 

Nézzen szét Inelco termékeink között az alábbi oldalon: https://www.profirent.co.hu/inelco

 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás