Takarítógépek használata – mikor melyiket válasszuk?

Sokszor eszébe jutott már, hogy úgy szeretne takarítani, mint a profik, de nem tudta, hogyan is kezdje? Segítünk! 

Takarítógépeink könnyedén hozzásegítik a professzionális tisztaság eléréséhez. 
 

Ha még nem használt ilyen gépeket, és nem feltétlenül akar nagyobb összeget rájuk költeni, akkor a takarítógép kölcsönzés megfelelő opció lehet.
Ez a konstrukció több szempontból is megéri: a befektetett összeg biztosan megtérül, a gépek nem állnak feleslegesen egy eldugott helyen, és cégünk még a rendszeres karbantartásról is gondoskodik. Így biztos lehet benne, hogy a legjobban működő eszközöket kölcsönözheti ki.

Alapvetően nagyteljesítményű gépeket kínálunk bérlésre, de sok közülük otthoni használatra is bevethető.

Lássuk, hogy melyik eszköz milyen takarításra a legalkalmasabb.

1.      Szőnyeg- és kárpittisztító gépek

Ezekkel a nagyteljesítményű gépekkel tökéletesen elvégezheti a nagytakarítást, a poratkák kiirtását, egyúttal időt és energiát is spórolhat velük.
Karcher Puzzi 10/1 és Karcher Puzzi 100-as gépeinket kisebb és nagyobb textilfelületek, ülőgarnitúrák, ágybetétek és padlószőnyegek takarításához ajánljuk, de autókárpit tisztításra is tökéletesek. A mélytisztító funkció pedig arról is gondoskodik, hogy a poratkákat, apró élősködőket és a nehezebben kiszedhető szennyeződéseket is eltávolítsa.
Takarítóeszközeink mellé tisztítószereket és tablettákat is vásárolhat, így ezeket nem kell külön üzletből beszereznie.
Nézze meg szőnyegtisztító gépeinket itt!

2.      Ipari porszívók

Ugyan valamilyen porszívó a legtöbb háztartásban megtalálható, de ha nagyteljesítményű és több üzemórát kibíró eszközre van szükség, akkor professzionális eszközeinket ajánljuk!
Porzsákos és porzsák nélküli porszívóink a használati céltól függően két nagy kategóriába sorolhatóak:

  • Száraz porszívó
    Ezt a típust szálló por és nagy porral járó tevékenység esetén érdemes használni. Akár felújítási munkákhoz, építkezéshez vagy akár egy padlás kitakarításához is tökéletesek. Sok padlószőnyeghez is ez a típus való, mert a nedves tisztítástól a szőnyegek minősége és állaga romolhat. A legkedveltebb modellünk ebben a kategóriában a száraz-nedves Hitachi RP500 típusú porszívó.  
    Szárazporszívóinkat magánszemélyek meg is vásárolhatják, ha gyakoribb használatra van szükségük.
  • Nedves porszívó
    A nedves vagy más néven vizes porszívók több funkciót is ellátnak, hiszen a vegyszeres tartályból tisztítószert tudunk a szőnyegre engedni, és a koszos vizes tartályba tudjuk a szennyezett folyadékot visszaszívni. Így leginkább a makacsabb szennyeződések és régi foltok eltávolítására ajánljuk.
    A nedves porszívót azonban nem csupán nedves tisztításhoz, de nagyobb mennyiségű víz kiszivattyúzásához is lehet használni. Egy csőtörés vagy medence takarítás során ez a funkció nagyon hasznos lehet. Emellett víztartályok tisztításához vagy beázás okozta károk eltüntetéséhez is tökéletes.
    A legkedveltebb modell ebből a kategóriából a Dustcontrol DC50, de ezen az oldalon érdemes a többi ipari porszívónkat is megnéznie.  

3.      Egytárcsás padlótisztítók

1500W-os szívóerővel rendelkező egytárcsás padlótisztítóink sokrétű felhasználásra alkalmasak. Elsősorban elasztikus- és keménypadlók, de igénybe vett parketták tisztításához ajánljuk. Padlótisztító gépeinket sokszor bérlik ki nagyobb csarnokok, műhelyek és szerelőbetonok tisztítására vagy komplex ipari takarítás céljából.

4.      Súroló- és szívógépek

Biztosan Önök is láttak már ilyen takarítógépeket működés közben nagyobb áruházakban.  Ezekkel a gépekkel nagy területeket (például csarnokok, üzletek) lehet viszonylat rövid idő alatt megtisztítani. A gyorsan forgó kefe biztosítja a gép alján a hatékony takarítást.  
Két típusú, tolós, valamint felülős verzió kölcsönözhető cégünktől. Melyik a legjobb választás Önnek? Nézze meg súroló- és szívógépeinket ezen az oldalon.

5.      Nagynyomású mosók

A magasnyomású mosók vagy nagynyomású mosók három nagy kategóriába sorolhatók:


A legnagyobb teljesítménnyel a gőzborotva vagy más néven gőztisztító dolgozik, 180-200 fokon. Ennél alacsonyabb teljesítményű a meleg vizes, valamint a hideg vizes mosó.
A nevével ellentétben sem a meleg vizes mosóba, sem a gőzborotvába nem kell meleg vizet tenni, hiszen az eszköz a vizet magának melegíti fel.
Felhasználásuk rendkívül szerteágazó, tisztíthatunk vele kerítést, lábazatot, köveket, falat, vakolatot, sírkövet, járdát, térkövet, gépeket és gépjárműveket. Autómosásnál azonban ügyeljen arra, ha a kocsin matricás felület található, hiszen azt is képesek lemosni ezek a gépek.

Takarítógépeink kölcsönzése és szállítása


Amennyiben nem tudja személyesen megoldani gépeink szállítását, úgy lehetőség van szállítást is rendelni tőlünk. Valamint Karcher padlótisztító gépeinkhez zárt utánfutót bérelhet.
Profi ipari takarítógépeket kölcsönözhet nálunk fővárosi és vidéki gépkölcsönzőinkben is.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás