Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tisztítás, mosás, takarítás gépei

Takarítógép bérlés, kölcsönzés - teljes körű szolgáltatásokkal

Teljes körű tisztítási, mosási, takarítási szolgáltatást biztosítunk. A teljesség igényével napi takarítási és karbantartási feladatlistát adunk minden bérlőnk számára mind rövid-, mind hosszútávra. Szolgáltatásunk részét képezi a helyszínfelmérés, szállítás, valamint az oktatás is. Tisztítószereket és minden szükséges kiegészítőt szintén biztosítunk.

Karcher takarítógép bérlés

Az általunk képviselt KARCHER a világ vezető gyártói közé tartozik, választékunk rendkívül sokoldalú felhasználásra lett kialakítva. A gyártó termékei kiemelkednek a piacon az ergonomikus, könnyen kezelhető és betanítható, hosszú üzemidejű és költséghatékony műszaki megoldásaiknak, valamint a maximális megbízhatóságuknak köszönhetően.

Szakképzett kollégák és minden szükséges kiegészítő

Cégünk a magas minőségű tisztítási, takarítási és mosási berendezéseink bérlése mellett a felkészült kollégáink szakmai ismeretét és tapasztalatait kínálja ügyfeleinknek, annak érdekében, hogy energiatakarékos és megbízható eszközöket, tisztítószereket, kiegészítőket és oktatást, azaz teljes körű szolgáltatást vehessenek igénybe.

Bérelhető kisgépeink közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet, kérje szakképzett kollégáink segítségét az ideális gép, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Költséghatékony és problémamentes munkavégzés hosszú- és rövidtávon is

Professzionális kisgépeink gondoskodnak a költséghatékony, ugyanakkor precíz és problémamentes munkálatok lebonyolításáról. Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető gépeink a teljes takarítási, tisztítási, mosási munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Szolgáltatásaink

Az ország teljes területén vállaljuk a szállítást takarítógépeinkre is, ezzel támogatva ügyfeleink napi munkáját.

Ajánlatkérés

Gyakori kérdések

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.   
Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!  
Többféle tisztítószerből tudnak választani, rendelkezésre álló tisztítószereinkért kérje kollegáink segítségét!  
Igen, amennyire kapacitásunk engedi, tudunk kezelőszemélyzetet is biztosítani a gépeinkhez.  
Nem minden kisgép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!