Kárpittisztító gépek bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Kárpittisztító gépek

Kárpittisztító bérlés, kölcsönzés – hatékonyan és foltmentesen

Hatékony takarítás a hagyományos porszívókkal szemben, amik nem alkalmasak a szőnyeg teljes, mélytisztítására. Foltmentes száraz-nedves kárpit, ágybetét, szőnyeg, autókárpit tisztításához béreljen KARCHER PUZZI típusú gépeink közül! Kiforrott konstrukciójú, robosztus és sokoldalú takarítógépek, amelyek alkalmasak nagyobb padlószőnyegek tisztítására, valamint szőnyeg- és kárpittisztításra egyaránt. Többek között irodák, illetve autókozmetikák nélkülözhetetlen alaptartozékai. Kölcsönzőinkben lehetőség van tisztító tabletta vásárlására is.

Karcher Puzzi szőnyegtisztító bérlés

Az általunk képviselt Karcher Puzzi a világ vezető kárpittisztító gyártói közé tartozik. A kisgépeink rendkívül könnyen kezelhetők, használatuk rövid idő alatt elsajátítható, üzemidejük hosszú, használatuk költséghatékony, valamint maximálisan üzembiztos. Kanapék, ülőgarnitúrák, ágybetétek, székek, padok, nagyobb felületű kárpitos bútorok, autókárpitok, a csomagtér szőnyegeinek alapos mélytisztítására, atkamentesítésére a legalkalmasabb eszközök.

Szakképzett kollégák és minden szükséges kiegészítő a száraz-nedves kárpittisztításhoz

Cégünk a magas minőségű tisztítási, takarítási és mosási berendezéseink bérbe adása mellett felkészült kollégáink szakmai ismeretét és tapasztalatait kínálja ügyfeleinknek, annak érdekében, hogy energiatakarékos és megbízható eszközöket, tisztítószereket, kiegészítőket és oktatást, azaz teljes körű szolgáltatást vehessenek igénybe.

Bérelhető kisgépeink közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet, kérje szakképzett kollégáink segítségét az ideális gép, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Költséghatékony és problémamentes kárpittisztítás

Professzionális kárpittisztítóink gondoskodnak a költséghatékony, precíz és problémamentes munkálatok lebonyolításáról. Magas minőségű bérelhető gépeink a teljes takarítási, tisztítási, mosási munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére, országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.
Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

2 Termék
Kép
Terméknév
Bérlés időtartama
Ár / nap
Összehasonlítás
Összehasonlításhoz jelölje be a négyzetet és a termék hozzáadódik az összehasonlítás listájához. Egyszerre maximum csak 4 termék összehasonlítására van mód!
Bérlés időtartama 1 - 5 napig
6. naptól
21. naptól
Ár / nap 4.800 + ÁFA
4.500 + ÁFA
4.100 + ÁFA
Összehasonlítás
Összehasonlításhoz jelölje be a négyzetet és a termék hozzáadódik az összehasonlítás listájához. Egyszerre maximum csak 4 termék összehasonlítására van mód!
Bérlés időtartama 1 - 5 napig
6. naptól
21. naptól
Ár / nap 4.800 + ÁFA
4.500 + ÁFA
4.100 + ÁFA

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás