Felülős padlótisztító gépek bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Felülős padlótisztító gépek

Ráülős, vezetőüléses takarítógép bérlés, kölcsönzés - teljes körű szolgáltatásokkal

A ráülős padlótisztító gépeink bérlése által teljes körű tisztítási, mosási, takarítási szolgáltatást biztosítunk. A teljesség igényével napi takarítási és karbantartási feladatlistát adunk minden bérlőnk számára nyomtatva ill. online használati utasítás formájában, mind rövid-, mind hosszútávra. Szolgáltatásunk részét képezi a helyszínfelmérés, szállítás, valamint az oktatás is. Tisztítószereket és minden szükséges kiegészítőt szintén biztosítunk.

A bevásárlóközpontokban, mélygarázsokban, ipari létesítményekben, termelőüzemekben, logisztikai és disztribúciós központokban naponta megszámlálhatatlan ember, személy- és tehergépjármű, targonca, anyagmozgató gép fordul meg, rengeteg szennyeződést juttatva a padlófelületekre. Ráülős (más néven vezetőüléses) padlótisztító gépeink bérlése lehetővé teszi a keménypadló gyors és alapos felmosását, súrolását, majd azonnali megszárítását, ezáltal mindig tökéletes tisztaság várja az ügyfeleket és a dolgozókat.

Karcher ráülős padlótisztító, felmosógép bérlés

KARCHER gépeink a világ vezető ráülős padlótisztítói közé tartoznak. Bérelhető választékunk rendkívül sokoldalú felhasználásra lett kialakítva, lehetővé téve óránként közel 10 000 m2 padlófelület tökéletes tisztítását is. Kiemelkednek a piacon az ergonomikus, könnyen kezelhető és betanítható, hosszú üzemidejű, egyben költséghatékony jellemzőiknek, valamint a maximális megbízhatóságuknak köszönhetően.

Szakképzett kollégák és minden szükséges kiegészítő

Cégünk a magas minőségű padlótisztító gépeink bérlése mellett a felkészült kollégáink szakmai ismeretét és tapasztalatait kínálja ügyfeleinknek, annak érdekében, hogy energiatakarékos és megbízható eszközöket, tisztítószereket, kiegészítőket és oktatást, azaz teljes körű szolgáltatást vehessenek igénybe.

Bérelhető padlótisztító berendezéseink közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet, kérje szakképzett kollégáink segítségét az ideális gép, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Költséghatékony és problémamentes munkavégzés hosszú és rövidtávon is

Professzionális KARCHER gépeink bérlése gondoskodik a költséghatékony, ugyanakkor precíz és problémamentes munka lebonyolításáról. Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető gépeink a teljes takarítási, tisztítási, mosási munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.

Gépeinkre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

3 Termék
Kép
Terméknév
Bérlés időtartama
Ár / nap
Összehasonlítás
Összehasonlításhoz jelölje be a négyzetet és a termék hozzáadódik az összehasonlítás listájához. Egyszerre maximum csak 4 termék összehasonlítására van mód!
Bérlés időtartama 1 - 5 napig
6. naptól
21. naptól
Ár / nap 23.900 + ÁFA
22.100 + ÁFA
20.400 + ÁFA
Összehasonlítás
Összehasonlításhoz jelölje be a négyzetet és a termék hozzáadódik az összehasonlítás listájához. Egyszerre maximum csak 4 termék összehasonlítására van mód!
Bérlés időtartama 1 - 5 napig
6. naptól
21. naptól
Ár / nap 32.800 + ÁFA
30.400 + ÁFA
28.000 + ÁFA
Összehasonlítás
Összehasonlításhoz jelölje be a négyzetet és a termék hozzáadódik az összehasonlítás listájához. Egyszerre maximum csak 4 termék összehasonlítására van mód!
Bérlés időtartama 1 - 5 napig
6. naptól
21. naptól
Ár / nap 57.300 + ÁFA
52.900 + ÁFA
49.000 + ÁFA

Gyakori kérdések:

 

Szállítást vállalnak?

Igen, igény esetén vállaljuk akár a teljes logisztikai folyamat szervezését.

Biztosítanak szervízügyeletet a ráülős takarítógépekhez? 

Igen, biztosítunk. Kollégáinkkal egyeztessen a rendelkezésre álló szervízkapacitás részleteiről!

Tisztítószert tudunk-e hozzá vásárolni?

Többféle tisztítószerből tudnak választani, rendelkezésre álló tisztítószereinkért kérje kolle-gánk segítségét!

Tudnak a ráülős takarítógéphez üzemeltetőt biztosítani?

Igen, amennyire kapacitásunk engedi, tudunk kezelőszemélyzetet is biztosítani a gépeinkhez.

Mennyi ideig kell tölteni a gépet?

A gépet 12 órán át kell tölteni, amíg teljesen feltöltődik.

Mennyi az üzemideje a gépnek?

4 - 5 órás üzemidővel rendelkeznek a gépek, de ez használatfüggő.

Nekem kell-e belekeverni a tisztítószert?

A gépeink beépített DOSE rendszerrel vannak szerelve, mely automatikusan adagolja a tisztí-tószert a takarítás során.

Mit kell csinálnom a géppel műszak végén?

A gépekhez napi / havi csekklistát biztosítunk.

Kell-e jogosítvány hozzá?

Gépeink üzemeltetéséhez nem szükséges gépkezelői jogosítvány. Szükség esetén tudunk gép-kezelőt biztosítani a gépekhez.

Milyen szempontok alapján érdemes vezetőüléses (más néven ráűlős) padlótisztító gépet bérelni?

Az ideális gép kiválasztásához az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni:

- A terület nagysága: A tisztítani kívánt terület méretét (m2) ismerni kell. A bruttó (teljes) területből vonjuk le a polcok, gépek stb. által elfoglalt területet, így kapjuk meg a nettó tisztatítandó területet.

- Elméleti ill. gyakorlati teljesítmény: a padlótisztítók elméleti ill. gyakorlati teljesítményét m2/óra-ban határozzák meg, ami azt jelzi, hogy egy óra alatt hány m2-t képesek megtisztítani.

- Üzemidő: a ráülős padlótisztító gépek áramforrása 24 vagy 36V-os akkumulátor készlet. Fontos szempont az üzemidő, amely megadja, hogy egy feltöltéssel kb. hány órát tud a gép takarítani.

- Speciális igények: sok esetben a ráülős padlótisztító gépek erős savas-lúgos hatásnak vannak kitéve (pl. élelmiszeripar, gyógyfürdők, stb.). A rozsdásodás elkerülhető, ha speciális korrózióálló kivitelű gépet választ.

Mi a különbség a padlótisztító gépek elméleti és a gyakorlati teljesítménye között?

Az elméleti teljesítményt a gép munkaszélességéből és a maximális takarítási sebességéből számítjuk ki: tehát 1 óra alatt, egyenes vonalon haladva, tartály ürítése ill. feltöltése nélkül hány m2-t képes "lefedni" a gép. A gyakorlatban azonban minden területen vannak fordulók, átfedések, akadályok, amelyeket ki kell kerülni, továbbá a gépből a szennyezett vizet le kell ereszteni, és tiszta vízzel fel kell tölteni. Ezek mind lassítják a takarítási folyamatot, ezért ökölszabályként úgy határozzuk meg a gyakorlati teljesítményt, hogy az elméletinek vesszük a kétharmadát vagy a felét.

Minden telephelyen elérhetők a felülős padlótisztítók?

Nem minden kisgép található meg minden kirendeltségünkön. A telephelyek aktuális készletéért érdeklődjön kollégáinknál!

A vezetőüléses takarítógép üzemeltetése engedélyhez kötött?

A vezetőüléses padlótisztító használatához nem szükséges engedély, azonban a munkavédelmi törvény előírása alapján a munkáltató felelőssége, hogy a munkavállalók ismerjék az általuk használt munkaeszközök használatának elméleti és gyakorlati ismereteit, alkalmasak legyenek azok szakszerű, balesetmentes kezelésére, ismerjék és betartsák a hozzájuk kapcsolódó munka- és balesetvédelmi előírásokat. „Lakossági ill. otthoni” felhasználás esetén a fentiek a felhasználó felelősségét képezik.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás