Gőzborotva bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Gőzborotva

Gőzborotva bérlés, kölcsönzés – mobil melegvizes magasnyomású mosás felsőfokon

Gőzborotva bérléssel teljes egészében le tudja fedni a professzionális mobil melegvizes magasnyomású mosó igényeit! Az általuk előállított nagynyomású víz mechanikai energiáját hasznosítva képesek a tisztítási feladatok gyors, hatékony elvégzésére. Autó- és kamionmosók, vasúti járművek, mezőgazdasági- és mélyépítő gépek mosási feladataira tökéletes megoldások. Fémipari felhasználásra is alkalmasak (ld. festés előkészítése, zsírtalanítás, foszfátozás, stb.).

Karcher gőzborotva bérlés

Az általunk képviselt KARCHER a világ vezető gyártói közé tartozik, gőzborotváink rendkívül sokoldalú felhasználásra lettek kialakítva. Versenytársaik közül kiemelkednek az ergonomikus, könnyen kezelhető és betanítható, hosszú üzemidejű és költséghatékony megoldásaiknak, valamint a maximális megbízhatóságuknak köszönhetően.

Szakképzett kollégák és minden szükséges kiegészítő

Cégünk a magas minőségű tisztítási, takarítási és mosási berendezéseink bérlése mellett a felkészült kollégáink szakmai ismeretét és tapasztalatait kínálja ügyfeleinknek, annak érdekében, hogy energiatakarékos és megbízható eszközöket, tisztítószereket, kiegészítőket és oktatást, azaz teljes körű szolgáltatást vehessenek igénybe.

Bérelhető kisgépeink közül válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet, kérje szakképzett kollégáink segítségét az ideális gép, valamint a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Kiváló ár-érték arány, ipari minőség, nagy teherbírás

Professzionális gőzborotváink gondoskodnak a költséghatékony, ugyanakkor precíz és problémamentes munkálatok lebonyolításáról. Az igényes munkavégzéshez elengedhetetlen, magas minőségű bérelhető gépeink a teljes takarítási, tisztítási, mosási munkafolyamatot lefedően állnak ügyfeleink rendelkezésére országosan 19 telephelyünkön, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt.
Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, kiváló ár-érték arány, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

1 Termék
Kép
Terméknév
Bérlés időtartama
Ár / nap
Összehasonlítás
Összehasonlításhoz jelölje be a négyzetet és a termék hozzáadódik az összehasonlítás listájához. Egyszerre maximum csak 4 termék összehasonlítására van mód!
Bérlés időtartama 1 - 5 napig
6. naptól
21. naptól
Ár / nap 20.400 + ÁFA
18.800 + ÁFA
17.300 + ÁFA

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás