Gépek a mezőgazdaság számára

2016-06-28

Időszakos munkákért nem vásárolna gépet? Vagy hosszú távú munkákról lenen szó, de nincs jelenleg mozgatható tőkéje? Béreljen gépet rövid vagy hosszú távra a Profirent Gépkölcsönzőtől!

Időszakos munkákért nem vásárolna gépet? Vagy hosszú távú munkákról lenen szó, de nincs jelenleg mozgatható tőkéje? Béreljen gépet rövid vagy hosszú távra a Profirent Gépkölcsönzőtől!

 

A Weidemann rakodógépek mezőgazdasági használatra lettek kifejlesztve. A németországi gyártás közel 50 éves múltra tekint vissza. A gépek kompakt méretüknek köszönhetően szűk helyekre is beférnek, kiemelkedő teljesítményükkel nagy súlyok emelésére és magasabb helyek elérésére is tökéletesen alkalmasak. A fokozatmentes 4 kerék meghajtás és a robosztus főegységek segítségével, a rakodógépek egyszerűen kezelhetőek és megbízhatóan üzemeltethetőek. Számtalan kiegészítő és szerelék rendelhető, szinte minden munkához létezik megfelelő munkaeszköz. Mindezek mellett a gépek felépítése rendkívül egyszerű és szervizbarát, így az üzemeltetésük a lehető leggazdaságosabbSzinte bárhol szükség lehet egy mozgékony, kis helyen is könnyen manőverezhető, több szerelékkel dolgozó mini rakodóra. Ideális választás ilyenkor a Bobcat kompakt rakodók valamelyike. Robosztus kialakításának köszönhetően, akár raklapos, akár ömlesztett anyagok mozgatására is kiválóan alkalmas.

 

A teleszkópos rakodó gépeink innovatív megoldásokat kínálnak a mezőgazdaság számára. A különböző Manitou modelljeink számos széleskörű egyedi kezelési megoldást biztosítanak használói számára. A teleszkópos rakodók felépítése kimagasló teljesítményt biztosít. Egyszerű irányítása és panorámaablaka pedig segíti a biztonságos használatot.

 

Mindenfajta rakodási és raktári logisztikai feladatra nagyszerű megoldást biztosítanak. Használható továbbá még az állatok etetésénél és betakarításnál. Méretüknek és mozgékonyságuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak kis helyiségekben vagy szűk folyosókon is illetve sáros trágyás terülteken is könnyen közlekednek.

 

A teleszkópos rakodó gépeinket kifejezetten ajánljuk az állattartó üzemek és a takarmánytermesztés vagy egyéb vegyes termelési szerkezetű növény termesztésével foglalkozó egységek számára. Illetve ipari ventillátoraink segítségével a folyamatos szellőztetésről is gondoskodni lehet, főként a melegebb hónapokban.

 

Minden területen hasznosak lehetnek áramfejlesztőink, amik akár tartósan, akár átmenetileg biztosíthatják az áramforrást a folyamatos működéshez. Széles termékkínálatunk segítségével a legalacsonyabb igénytől a legátfogóbb hálózatkialakításáig biztosítani tudjuk a szükséges energiát.

 


Munkagépek, helyiségek vagy akár szabad területek takarítására is alkalmasak a nagynyomású mosók, melyek akár hideg vagy meleg vizes változatban is elérhetőek.

 

Belvíz, árvíz esetén vagy akár öntözéshez ajánljuk elektromos búvár vagy benzinmotoros szivattyúinkat. A gépek jól használhatóak ciszternák, derítők ürítésére, vagy akár sáros talajvíz mentesítésére is.

 

Akár bérletről, akár vásárlásról legyen szó nálunk jó helyen jár! Gépeinkre rövid és hosszú távú bérleti konstrukciókat kínálunk vagy kedvező vásárlási feltételeket.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás