Kazánok bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől

Kazánok

Mobil kazánházak

Jellemző rájuk a gazdaságos, tiszta, csendes és hatékony üzemeltetés.

A 40 - 2 500 kW közötti teljesítményű  mobil kazánházak a legkülönbözőbb használati célokra alkalmasak. Ezek közé sorolható például a kazán rekonstrukciója közbeni ideiglenes fűtés, a fűtési rendszer meghibásodása esetén szükséges vészfűtés, beton-, vakolat- és festékszárítás az épületeken, különböző anyagok és nyersanyagok hőkezelése, vagy például a biogáz üzemek erjesztőjének fűtése. A mobil kazánházakkal történő fűtés esetén egyúttal meleg víz és meleg levegő is előállítható.

Konténeres kazánházak
 
A 2 500 kW-ig terjedő teljesítményű konténeres kazánházak robusztus szerkezetüknek köszönhetően nagy teljesítményű igényekhez és hosszú távú bérlésre is alkalmasak. Az 5, 10 és 20 lábas konténerekbe telepített kazánházak számtalan lehetőséget kínálnak. Fűtés és meleg víz előállítására, ideiglenes és állandó felhasználásra is alkalmasak. 

Ha a meglévő kazánház balesetveszélyes állapotban van, nagyobb javítást igényel, vagy egyszerűen csak elavult, és Önnek nem áll rendelkezésre elegendő anyagi fedezet annak cseréjére vagy nagyjavításra, a hosszú távú bérlés ideális megoldást jelenthet. Lényegtelen, hogy szilárd tüzelésű, vagy gázkazánról van-e szó.

Az alvázas mobil kazánházakhoz hasonlóan a konténeres kazánházak is a hagyományos kazánházak teljes körű technológiájával vannak felszerelve, beleértve a kéményt is. A könnyű fűtőolajjal (KFO) üzemeltetett kazánházak, a telepített teljesítménytől függően, beépített KFO-tartállyal rendelkeznek. A tartály külön modulként is szállítható. Ha Ön PB-gáz tüzelésű ellátás mellett dönt, a gáztartály szállítását is biztosítani tudjuk.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!