Elektromos véső-, bontókalapácsok bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Elektromos véső-, bontókalapácsok

Elektromos véső-, bontókalapács, magfúró bérlés, kölcsönzés

Elektromos véső-, bontókalapácsainkhoz akkor érdemes fordulni, ha egy „sima” fúró nem biztosít elég erőt. Gépeink a legkisebb megingás nélkül képesek kezelni a betont és a téglát, valamint kődarabolási, fúrási és bontási feladatokkal is könnyedén megbirkóznak.

Széles bérelhető paletta

Hilti, Bosch, Hitachi, Hikoki és Dewalt gyártmányú elektromos véső-, bontókalapácsok és magfúrók gépek széles skáláját kínáljuk bérbe adásra. Ergonomikus kezelésüknek és manőverezhetőségüknek köszönhetően gépeink a legnépszerűbb és leginkább bevált termékek saját kategóriájukban.

Szakképzett kollégák, magas minőségű műszaki tanácsadás

Válassza ki velünk a megfelelő fúró-, véső-, bontókalapácsot ill. magfúrót, és takarítson meg energiát! Kérje szakképzett kollégáink segítségét továbbá a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a lehető leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát!

Országos lefedettség, azonnal bevethető állapot

Kölcsönözhető kalapácsaink és magfúróink országosan 19 telephelyünkön érhetőek el, közel 10 000 egyéb bérelhető géppel és eszközzel együtt. Kisgépeinkre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető kisgépünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás