Egyéb kisgépek bérlése árakkal a Profirent gépkölcsönzőtől


Egyéb kisgépek

Egyéb kisgép kölcsönzés, bérlés

Közel 10 000 eszközből álló gépparkunk magába foglalja az alumínium létrák, csőfagyasztók, csőmenetvágók, hegesztőgépek, présgépek és hőkamerák széles választékát országosan 19 telephelyen, melyek a legkülönbözőbb speciális problémára nyújtanak megoldást.

Költséghatékonyság, ipari technológia és innováció

Bérelhető ipari kisgépeink az átlagos háztartási gépekhez képest extrémebb, professzionálisabb és komolyabb igénybevételt igénylő ipari környezetben, munkaterületen használhatók. Gépeinket innovatív technológia, masszív kialakítás és nagy teljesítmény jellemzi, mert állandó és intenzív használatra lettek kifejlesztve.

Világmárkák széles kínálata

Az ipari felhasználáshoz nélkülözhetetlen, magas minőségű, kategóriájukban magasan elismert gyártók termékei állnak ügyfeleink rendelkezésére. Az eszközökre a maximális biztonság, könnyen kezelhetőség, ipari minőség és nagy teherbírás jellemző. Minden bérelhető eszközünket folyamatos használatra alkalmas, rendszeresen karbantartott állapotban adjuk át.

Szakképzett segítség a választásban

Kérje szakképzett kollégáink segítségét a megfelelő eszközök, továbbá a kapcsolódó tartozékok és szolgáltatások kiválasztásában, hogy a leghatékonyabban tudja elvégezni az adott munkát! 

 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás