Profirent Gépkölcsönző Székesfehérvár

Székesfehérvár 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 94

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 7:00-15:30-ig

47°11'09.3" -

Kapcsolat

Tel: +36 22 507 287

fehervar@profirent.hu

Vezetés
Telephelyvezető

+36 20 499 6699
fehervar@profirent.hu 


Kölcsönzői munkatárs

+36 30 284 0657
fehervar@profirent.hu 


Területi képviselő

+36 30 305 7089
fehervar@profirent.hu 


Szerviz munkatárs

+36 30 636 0539
fehervar@profirent.hu Profirent gépkölcsönző Székesfehérvár

A Profirent Gépkölcsönző (korábbi nevén Ramirent) országszerte 18 telephellyel áll ügyfelei rendelkezésére. Budapesten a központi irodán kívül 4 helyszínen, valamint 14vidéki városban várja azokat, akiknek építkezéssel kapcsolatos munkagépre van szükségük ideiglenesen. A Profirent elkíséri Önt is az építkezés kezdetétől egészen a végéig, minden munkafázist lefedő gépparkkal és szervizhálózattal állunk a szolgálatára!

A telephelyen a munkagépek kölcsönzésén és értékesítésén kívül, klímaberendezések árusításával is foglalkozunk.

Hol található Székesfehérváron a Profirent?

Keresse kollégáinkat a Seregélyesi út 94 szám alatt, a Stavmat mögött.

Mit érdemes tudni a székesfehérvári telephelyünkről?

Nálunk a konkrét feladatra kap gépet, az előkészületektől a munka befejezéséig, minden fázisban segítünk! Kisgépeket, kerítést, állványokat már hétvégére is kedvező áron tud bérelni. Áramszünet idejére akár egy komplett gyár áramellátását is megoldjuk! Ezeken kívül még számos különböző géppel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Székesfehérváron 2002 óta vagyunk jelen, leginkább képzett és segítőkész kollégáink, rugalmasságunk, valamint nagy termékválasztékunk miatt keresnek bennünket ügyfeleink – az egészen kis gépektől a hatalmas emelőkig mindent biztosítani tudunk a hozzánk fordulóknak!

Országos hálózatunk valóban rugalmasan működik, hozzánk tényleg úgy jönnek megrendelőink, hogy „Nálatok biztos van, mert ha nincs, máshol sincs!” 

Milyen gépeket és eszközöket kölcsönözhet székesfehérvári gépkölcsönzőnkből?

A legjobb helyen jár, ha egy profi gépkölcsönzőre van szüksége székesfehérvári, vagy fejér megyei munkákhoz.

Személyemelők kölcsönzése

Semmi sem elérhetetlen!
Személyemelőinkkel szinte bármilyen emelővel elvégezhető munkára megoldást kínálunk Székesfehérváron és környékén. A keskeny 80 cm széles elektromos beltéri ollós emelőktől a legnagyobb 18,2 m munkamagasságú ollós emelők mellett gépparkunkban megtalálhatók az önjáró kosaras emelők teleszkópos és csuklókaros típusai 25 m magasságig.

Földmunkagépek, úthengerek kölcsönzése

Földmunkagépeinkkel, teleszkópos rakodóinkkal, úthengereinkkel gyerekjáték a munka! Gépeinkre a biztonság mellett a rendkívül könnyen kezelhetőség mellett a mozgékonyság jellemző.

Állvanyzatok kölcsönzése

Komplett homlokzati állványrendszereinkkel az egyszerűtől a bonyolult ipari állványozási feladatokig szinte minden megoldható. Homlokzati állványaink segítségével ideálisan állványozhatók nagy kiterjedésű síkfelületek, de bonyolult kialakítású íves külső felületek és belső terek.

Konténerek, kerítések bérlése

Napjainkban egyre nagyobb igény jelentkezik a komfortos irodai környezet megteremtésére, valamit a berendezések, szerszámok elhelyezésére alkalmas raktározási lehetőségre. Ilyenkor leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás az iroda- és raktárkonténerek alkalmazása. Kiegészítve a mobilkerítésekkel, nagymértékben növelhető a kiviteli munkaterületek védettsége.

Beton és habarcstechnológiai gépek kölcsönzése

Termékkínálatunkban többek között megtalálhatóak a betongyártás gépei, a betonbedolgozás eszközei és az ipari padlóépítés területén is komplett gépprogramot kínálunk. Bérleti programunkban szerepelnek a habarcs előállítás gépei, a betonacél megmunkálás- és a betonacél feldolgozás gépei is

Áramfejlesztők, fűtés, szellőzés gépei

Motoros áramfejlesztők, fűtőberendezések, légszárító berendezések széles választékát kínáljuk Önnek Székesfehérváron! Áramfejlesztőink - megbízhatóságuk révén - alkalmasak építőipari és egyéb munkahelyek, kiállítások, rendezvények áramellátására. Fűtőberendezéseinket építőipari, ipari és mezőgazdasági területekre egyaránt ajánljuk. Párátlanító berendezéseink párás, nyirkos légterek, vizes falak szárításának nélkülözhetetlen eszközei.

Egyéb gépek és kisgépek kölcsönzése

Egyéb gépeink között megtalálhatók csiszoló és marógépek, elektromos berendezések és kiegészítők, tömörítő gépek, fúró- és vésőgépek, fűrészek, darabolók, hegesztő készülékek, kerti gépek, pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, szintező- és mérőműszerek, szivattyúk, tisztító- és mosókészülékek, utánfutók, betonozó konténerek, törmelékszállító konténerek.
Forduljon bizalommal székesfehérvári kollégáinkhoz!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!