Profirent Gépkölcsönző Miskolc

Miskolc 3527 Miskolc, Fonoda u. 4

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 7:00-15:30-ig

48° 06' 13.79" -

Kapcsolat

Tel: +36 46 530 418

miskolc@profirent.hu

Vezetés
Telephelyvezető

+36 30 330 2980
miskolc@profirent.hu 


Kölcsönzői munkatárs

+36 20 359 7470

+36 30 204 9726

miskolc@profirent.hu 


Területi képviselő

+36 30 650 5529 
miskolc@profirent.hu 


Szerviz munkatárs

+36 30 297 6247
miskolc@profirent.hu Profirent gépkölcsönző Miskolc

A Profirent Gépkölcsönző országszerte 18 telephellyel áll ügyfelei rendelkezésére. Budapesten a központi irodán kívül 4 helyszínen, valamint 13 vidéki városban várja azokat, akiknek építkezéssel kapcsolatos munkagépre van szükségük ideiglenesen. A Profirent elkíséri Önt az építkezés kezdetétől egészen a végéig, minden munkafázist lefedő gépparkkal és szervizhálózattal állunk a szolgálatára!

Hol található Miskolcon a Profirent?

A Fonoda utca 4. szám alatt található telephelyünk. A József Attila utcából kell a körforgalmon keresztül a Fonoda utcába kanyarodni, és az utcában tovább menni egyenesen. Balkézre először található a benzinkút, utána a Vízmű telephely, majd egy másik cég telephelye, és a következő telephely leszünk. Cégünk telephelye NEM a Fonoda udvaron van.

Mit érdemes tudni a miskolci telephelyünkről?

2002. szeptembere óta várjuk széles termékpalettával ügyfeleinket. Munkánkat a precizitás, segítőkészség és rendkívül gyors reakció jellemzi. Szakképzett, tapasztalt kollégáink igyekeznek mindenre gyors, kiváló megoldást találni. Nagy gépparkkal rendelkezünk – a gépekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatásokkal, szerviz háttérrel és eladó gépekkel várjuk Önt.

Megújult és kibővült eladóterünkben pedig széles termékválasztékkal várjuk a vásárolni vágyó ügyfeleinket.

Milyen gépeket és eszközöket kölcsönözhet Miskolci gépkölcsönzőnkből?

A legjobb helyen jár, ha egy profi gépkölcsönzőre van szüksége Miskolci, vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei munkákhoz.

Személyemelők kölcsönzése

Semmi sem elérhetetlen!
Személyemelőinkkel szinte bármilyen emelővel elvégezhető munkára megoldást kínálunk Miskolcon és környékén. A keskeny 80 cm széles elektromos beltéri ollós emelőktől a legnagyobb 18,2 m munkamagasságú dízel ollós emelők mellett gépparkunkban megtalálhatók az önjáró kosaras emelők teleszkópos és csuklókaros típusai 25 m magasságig, valamint vontatható emelők is.

Földmunkagépek, úthengerek kölcsönzése

Földmunkagépeinkkel, teleszkópos rakodóinkkal, úthengereinkkel gyerekjáték a munka! Gépeinkre a biztonság mellett a rendkívül könnyen kezelhetőség mellett a mozgékonyság jellemző.

Állvanyzatok kölcsönzése

Komplett homlokzati állványrendszereinkkel az egyszerűtől a bonyolult ipari állványozási feladatokig szinte minden megoldható. Homlokzati állványaink segítségével ideálisan állványozhatók nagy kiterjedésű síkfelületek, de bonyolult kialakítású íves külső felületek és belső terek. Kisebb vagy kevésbé hozzáférhető munkákhoz ajánljuk széles és keskeny kivitelezésű mobil alumínium állványainkat.

 

Beton és habarcstechnológiai gépek kölcsönzése

Termékkínálatunkban többek között megtalálhatóak a betongyártás gépei, a betonbedolgozás eszközei és az ipari padlóépítés területén is komplett gépprogramot kínálunk. Többek között rotoros simítókat, tűvibrátorokat, betonlehúzókat, betonkeverőket. Bérleti programunkban szerepelnek a habarcs előállítás gépei, a betonacél megmunkálás- és a betonacél feldolgozás gépei is.

Építési felvonók bérlése

Az építési felvonók területén olyan választékot kínálunk, amellyel minden igény kielégíthető a legkisebbtől a legnagyobb teherbírásig. Miskolci gépparkunkban megtalálhatók a kisebb 200 kg-os teherbírás tartományú, ferdepályás-köteles felvonók, az 500 kg-os teher, illetve személy-teher fogasléces felvonók, sőt az akár 100 m magasságig felépíthető 1500/2000 kg-os személy-teherfelvonók is valamint a törmelékcsúszdák.

Áramfejlesztők, fűtés, szellőzés gépei

Keretes és vontatható áramfejlesztők, fűtőberendezések (elektromos, PB-gázos, gázolajos), légszárító, párátlanító berendezések széles választékát kínáljuk Önnek Miskolcon! Áramfejlesztőink - megbízhatóságuk révén - alkalmasak építőipari és egyéb munkahelyek, kiállítások, rendezvények áramellátására. Fűtőberendezéseinket építőipari, ipari és mezőgazdasági területekre egyaránt ajánljuk. Párátlanító berendezéseink párás, nyirkos légterek, vizes falak szárításának nélkülözhetetlen eszközei.

Kerítések, kordonok, konténerek bérlése

Építési területek, rendezvények rövid és hosszútávú körbekerítéséhez alkalmas hálós és zárt mobil kerítések, kordonok. Iroda-, raktár és szaniter konténerek, mobil WC-k telepítéssel, üzemeltetéssel.

Egyéb gépek és kisgépek kölcsönzése

Egyéb gépeink között megtalálhatók csiszoló és marógépek (betonmaró, többfunkciós padlócsiszoló, parketta csiszoló, parketta szélcsiszoló), elektromos berendezések és kiegészítők, tömörítő gépek (döngölők, lapvibrátorok, vibrohengerek), fúró- és vésőgépek, fűrészek, darabolók, hegesztő készülékek, kerti gépek, fejtő- és bontókalapácsok, vésőgépek, szintező- és mérőműszerek, szivattyúk, tisztító- és mosókészülékek (porszívók, kárpittisztítók, magasnyomású mosók, önjáró padlótisztítók), utánfutók, kompresszorok, betonozó konténerek, kerti gépek (fűkasza, láncfűrész, gyepszellőztető, fűnyíró, ágaprító, rotációs kapa, fűhenger), vágó, daraboló gépek.
Forduljon bizalommal miskolci kollégáinkhoz!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!