GÖLZ - betonfúrástól betonmarásig

2019-08-16

A német GÖLZ cég egyike azon nagy múltú európai gyártóknak, akik ma már nélkülözhetetlen beton és kőmegmunkáló gépeket és szerszámokat gyártanak az építőipar számára. Speciális területük a betonpadlókészítés kiegészítő gépei: hézagvágó, maró csiszológépek; beton és kőzet falakhoz, csövekhez horonymaró, magfúró, vágó gépek; valamint az ezekhez szükséges szerszámok: gyémántszegmenses vágó-, csiszolótárcsák, fúrószerszámok.https://www.profirent.co.hu/golzhttps://www.profirent.co.hu/golz

Az cég központja Németországban van, leányvállalatai Ausztriában, Angliában és az USA-ban találhatók. Képviseletei behálózzák az egész világot.

A GÖLZ gépek profi minőségűek, a kisebb volumenű munkákhoz elegendő alacsonyabb teljesítményű gépektől a nagy, robosztus gépekig terjedő választékban a kivitelezők megtalálják a számukra optimális megoldást. A gépek természetesen megfelelnek a legszigorúbb EC követelményeknek. Általános jellemzőjük, hogy könnyen kezelhetők és nem igényelnek sok karbantartást.

A magfúrók 10 - 500 mm furatok készítésére alkalmasak, elektromos illetve hidraulikamotor segítségével.  A beton- és aszfaltutak fúrására speciális magfúró áll rendelkezésre 50 - 200 mm furatok készítésére.

Az asztali vágók gyémántszegmenses vágótárcsával burkolatlapok, tetőcserepek, burkolótéglák, betonlapok, járdalapok, természetes kövek vágására használhatók 110 - 370 mm vágási mélység között. Könnyű kivitelük miatt könnyen mobilizálhatók, amit szállítókerekek is segítenek.

Az egyre szigorúbb követelményekkel készülő betonpadlók hézagainak vágására széles körben alkalmazzák a GÖLZ gyémánttárcsás hézagvágógépeit, melyek 125 - 480 mm mély hézagokat készítenek. Ráépített víztartállyal, vízszivattyúval rendelkeznek, amelyek hálózatról is képesek vizet szívni. A gépek elektromos, benzin illetve dízelmotorral üzemelnek. A vágási mélység kényelmesen, pontosan a kisebb gépeken lábpedállal, a nagyobbakon elektrohidraulikusan állítható. A nagyobb gépek hidrosztatikus hajtással rendelkeznek, így önjárók. A vágótárcsák a helyi körülményekhez alkalmazkodva mindegyik gépen bármelyik oldalra felszerelhetők.

A betonpadló felületéről festék, szennyeződés eltávolítására, illetőleg kisebb egyenetlenségek megszüntetésére kiválóan alkalmas a csiszológép. A beépített víztartály segítségével vizes csiszolásra is alkalmazható.

Az aszfalt- illetve betonpadló nagyobb egyenetlenségeinek megszüntetésére, illetve régi betonburkolat felérdesítésére, felújításához a GÖLZ elektromos vagy dízelmeghajtású betonmarója javasolható. A marócsillagok edzettacélból vagy keményfémlapkával készülnek. Az edzettacél marócsillagok tisztításra, festékek és műgyanta eltávolítására, míg a keményfémlapkásak a beton felmarására alkalmas.  A munkák jellegétől függően állíthatók be a marótárcsák egymáshoz való távolsága. A géphez víz és porelszívó is csatlakoztatható.

A különböző GÖLZ gépek bérléséről (https://www.profirent.co.hu/golz/gepkolcsonzes) és megvásárlásáról (https://www.profirent.co.hu/golz/ertekesites) érdeklődjön központi kollégáinknál vagy telephelyeinken (Budapesten, Pécset, Szekszárdon, Kaposváron, Székesfehérváron, Győrben, Szombathelyen, Veszprémben, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Békéscsabán, Kecskeméten, Szegeden).

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Feliratkozás