Profirent Gépkölcsönző Veszprém

Veszprém 8200 Veszprém, Piramis u. 13

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 7:00-15:30-ig

47°06'36.8" -

Kapcsolat

Tel: +36 88 508 730

veszprem@profirent.hu

Vezetés
Telephelyvezető

+36 30 284 9560

veszprem@profirent.hu 


Kölcsönzői munkatárs

+36 30 177 7809

veszprem@profirent.hu 


Területi képviselő

+36 30 305 7089

veszprem@profirent.hu Profirent gépkölcsönző Veszprém

A Profirent Gépkölcsönző (korábbi nevén Ramirent) országszerte 18 telephellyel áll ügyfelei rendelkezésére. Budapesten a központi irodán kívül 4 helyszínen, valamint 14 vidéki városban várja azokat, akiknek építkezéssel kapcsolatos munkagépre van szükségük ideiglenesen. A Profirent elkíséri Önt az építkezés kezdetétől egészen a végéig, minden munkafázist lefedő gépparkkal és szervizhálózattal állunk a szolgálatára!

A telephelyen a munkagépek kölcsönzésén és értékesítésén kívül, klímaberendezések árusításával is foglalkozunk.

Hol található Veszprémben a Profirent?

Házgyári út - Kistó utca kereszteződésénél bekanyarodva 300 métert haladva érhető el jobb oldalon a Piramis utca ahol megtalálható a telephelyünk.

Mit érdemes tudni telephelyünkről?

A telephely 2018 őszén nyílt meg újra Veszprémben, klasszikus 3 fős felállásban kezdtük meg tevékenységünket.

Az eredményeink már a kezdeti időszakban is biztatóan alakultak és úgy tűnik, hogy a fejlődésünk is töretlen egyenlőre, köszönhető ez a telephelyi valamint a telephely munkáját támogató kollégák összehangolt és jellemzően hatékony együtt működő munkájának.

A vevői igényeknek igyekszünk megfelelni mind a kiszolgálási színvonal, mind a rendelkezésre álló eszközpark, mind a vevői elégedettség tekintetében. Támogatjuk partnereink rövid és hosszabb távú elképzeléseit, biztosítva ezzel a fejlődési irányt és a piaci részarány egyértelmű növelését területünkön.

Milyen gépeket és eszközöket kölcsönözhet veszprémi gépkölcsönzőnkből?

A legjobb helyen jár, ha egy profi gépkölcsönzőre van szüksége Veszprémben.

Személyemelők kölcsönzése

Semmi sem elérhetetlen!
Személyemelőinkkel szinte bármilyen emelővel elvégezhető munkára megoldást kínálunk Veszprémben. A keskeny 80 cm széles elektromos beltéri ollós emelőktől a legnagyobb 18,2 m munkamagasságú ollós emelők mellett gépparkunkban megtalálhatók az önjáró kosaras emelők teleszkópos és csuklókaros típusai 25 m magasságig.

Földmunkagépek, úthengerek kölcsönzése

Földmunkagépeinkkel, teleszkópos rakodóinkkal, úthengereinkkel gyerekjáték a munka! Gépeinkre a biztonság mellett a rendkívül könnyen kezelhetőség mellett a mozgékonyság jellemző.

Állvanyzatok kölcsönzése

Komplett homlokzati állványrendszereinkkel az egyszerűtől a bonyolult ipari állványozási feladatokig szinte minden megoldható. Homlokzati állványaink segítségével ideálisan állványozhatók nagy kiterjedésű síkfelületek, de bonyolult kialakítású íves külső felületek és belső terek.

Konténerek, kerítések bérlése

Napjainkban egyre nagyobb igény jelentkezik a komfortos irodai környezet megteremtésére, valamit a berendezések, szerszámok elhelyezésére alkalmas raktározási lehetőségre. Ilyenkor leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás az iroda- és raktárkonténerek alkalmazása. Kiegészítve a mobilkerítésekkel, nagymértékben növelhető a kiviteli munkaterületek védettsége.

Beton és habarcstechnológiai gépek kölcsönzése

Termékkínálatunkban többek között megtalálhatóak a betongyártás gépei, a betonbedolgozás eszközei és az ipari padlóépítés területén is komplett gépprogramot kínálunk. Bérleti programunkban szerepelnek a habarcs előállítás gépei, a betonacél megmunkálás- és a betonacél feldolgozás gépei is

Építési felvonók bérlése

Az építési felvonók területén olyan választékot kínálunk, amellyel minden igény kielégíthető a legkisebbtől a legnagyobb teherbírásig. Veszprémi gépparkunkban megtalálhatók a kisebb 200 kg-os teherbírás tartományú, ferdepályás-köteles felvonók, az 500 kg-os teher, illetve személy-teher fogasléces felvonók, sőt az akár 100 m magasságig felépíthető 1500/2000 kg-os személy-teherfelvonók is.

Áramfejlesztők, fűtés, szellőzés gépei

Motoros áramfejlesztők, fűtőberendezések, légszárító berendezések széles választékát kínáljuk Önnek Veszprémben! Áramfejlesztőink - megbízhatóságuk révén - alkalmasak építőipari és egyéb munkahelyek, kiállítások, rendezvények áramellátására. Fűtőberendezéseinket építőipari, ipari és mezőgazdasági területekre egyaránt ajánljuk. Párátlanító berendezéseink párás, nyirkos légterek, vizes falak szárításának nélkülözhetetlen eszközei.

Egyéb gépek és kisgépek kölcsönzése

Egyéb gépeink között megtalálhatók csiszoló és marógépek, elektromos berendezések és kiegészítők, tömörítő gépek, fúró- és vésőgépek, fűrészek, darabolók, hegesztő készülékek, kerti gépek, pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, szintező- és mérőműszerek, szivattyúk, tisztító- és mosókészülékek, utánfutók, betonozó konténerek, törmelékszállító konténerek.
Forduljon bizalommal veszprémi kollégáinkhoz!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!