Profirent Gépkölcsönző Budapest XV. kerület

Budapest XV. kerület (Bogáncs utca) 1151 Budapest, Bogáncs u. 4

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 7:00-15:30-ig

47° 34' 15.4" -

Kapcsolat

Tel: +36 1 307 5413

palota@profirent.hu

Vezetés
Telephelyvezető

+36 30 650 1272
palota@profirent.hu 


Területi képviselő

+36 30 245 2966
palota@profirent.hu 


Telephelyi munkatárs

+36 30 203 2005
+36 30 590 1908
palota@profirent.hu Profirent gépkölcsönző Budapest, Bogáncs út

A Profirent Gépkölcsönző (korábbi nevén Ramirent) országszerte 18 telephellyel áll ügyfelei rendelkezésére. Budapesten a központi kölcsönzőn kívül 4 helyszínen várja azokat, akiknek építkezéssel kapcsolatos munkagépre van szükségük ideiglenesen vagy tartósan. A Profirent elkíséri Önt az építkezés kezdetétől egészen a végéig, minden munkafázist lefedő gépparkkal és szervizhálózattal áll szolgálatára!

A telephelyen a munkagépek kölcsönzésén és értékesítésén kívül, klímaberendezések árusításával is foglalkozunk.

Hol található Budapesten a Profirent?

Budapesten összesen 4 helyen találhat meg bennünket. Keresse kollégáinkat Budapest észak-keleti részén, a XV. kerületi központi telephelyünkön, amely a Bogáncs út 4. szám alatt található. A régi Vegyépszer telepén, a Benei nápolyi gyárral egy utcában látogathat el hozzánk.

A Bogáncs utcai telephelyet a legegyszerűbben az M3 és M0 autópályáról és/vagy a Régi Fóti útról lehet megközelíteni. Magyarbánhegyesről indulva Csanádapáca felé kell vennie az irányt, de mielőtt beérne a településre, forduljon balra Orosháza irányába! A városba érve tovább kell haladnia Szentes felé Nagymágocson keresztül! Szentes belterületén a 451-es útra rátérve már egyenes az út Csongrádra, majd Kiskunfélegyházára, amely mellett már ott is van az M5-ös autópálya. Gyálig meg sem állunk, ahol vár az M0-ás. Az elkerülőn irány a Külső Fóti úti kereszteződés, ahonnan jobbra kanyarodva már csak 1 km a Bogáncs utca. Mol benzinkútnál éles jobbos, és balra a második kapun behajtva már látni is fogja a Profirent palotai telephelyét.

Mit érdemes tudni a palotai telephelyünkről?

A palotai telephelyünk 2001. márciusa óta várja ügyfeleit, akiknek fontosak a jó árak és a megbízhatóság. Nálunk a kedvező árak óriási választékkal párosulnak, gépparkunkban található kínálatunk az építőipar szinte minden területét lefedi. Képzett, segítőkész kollégáink a nagy géppark választék mellett a gépekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatásokkal, szerviz háttérrel és eladó gépekkel várják Önt.

 

Milyen gépeket és eszközöket kölcsönözhet Budapesten a XV. kerületi gépkölcsönzőnkből?

A legjobb helyen jár, ha egy profi gépkölcsönzőre van szüksége Budapesten, XV. kerületi munkákhoz.

Személyemelők kölcsönzése

Semmi sem elérhetetlen!
Személyemelőinkkel szinte bármilyen emelővel elvégezhető munkára megoldást kínálunk Budapesten a XV. kerületben. A keskeny 80 cm széles elektromos beltéri ollós emelőktől a legnagyobb 18,2 m munkamagasságú ollós emelők mellett gépparkunkban megtalálhatók az önjáró kosaras emelők teleszkópos és csuklókaros típusai 25 m magasságig.

Földmunkagépek, úthengerek kölcsönzése

Földmunkagépeinkkel, teleszkópos rakodóinkkal, úthengereinkkel gyerekjáték a munka! Gépeinkre a biztonság mellett a rendkívül könnyen kezelhetőség mellett a mozgékonyság jellemző.

Állványzatok kölcsönzése

Komplett homlokzati állványrendszereinkkel az egyszerűtől a bonyolult ipari állványozási feladatokig szinte minden megoldható. Homlokzati állványaink segítségével ideálisan állványozhatók nagy kiterjedésű síkfelületek, de bonyolult kialakítású íves külső felületek és belső terek.

Konténerek, kerítések bérlése

Napjainkban egyre nagyobb igény jelentkezik a komfortos irodai környezet megteremtésére, valamit a berendezések, szerszámok elhelyezésére alkalmas raktározási lehetőségre. Ilyenkor leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás az iroda- és raktárkonténerek alkalmazása. Kiegészítve a mobilkerítésekkel, nagymértékben növelhető a kiviteli munkaterületek védettsége.

Beton és habarcstechnológiai gépek kölcsönzése

Termékkínálatunkban többek között megtalálhatóak a betongyártás gépei, a betonbedolgozás eszközei és az ipari padlóépítés területén is komplett gépprogramot kínálunk. Bérleti programunkban szerepelnek a habarcs előállítás gépei, a betonacél megmunkálás- és a betonacél feldolgozás gépei is

Építési felvonók bérlése

Az építési felvonók területén olyan választékot kínálunk, amellyel minden igény kielégíthető a legkisebbtől a legnagyobb teherbírásig. Budapesten a XV. kerületi gépparkunkban megtalálhatók a kisebb 200 kg-os teherbírás tartományú, ferdepályás-köteles felvonók, az 500 kg-os teher, illetve személy-teher fogasléces felvonók, sőt az akár 100 m magasságig felépíthető 1500/2000 kg-os személy-teherfelvonók is.

Áramfejlesztők, fűtés, szellőzés gépei

Motoros áramfejlesztők, fűtőberendezések, légszárító berendezések széles választékát kínáljuk Önnek Budapesten a XV. kerületben! Áramfejlesztőink - megbízhatóságuk révén - alkalmasak építőipari és egyéb munkahelyek, kiállítások, rendezvények áramellátására. Fűtőberendezéseinket építőipari, ipari és mezőgazdasági területekre egyaránt ajánljuk. Párátlanító berendezéseink párás, nyirkos légterek, vizes falak szárításának nélkülözhetetlen eszközei.

Egyéb gépek és kisgépek kölcsönzése

Egyéb gépeink között megtalálhatók csiszoló és marógépek, elektromos berendezések és kiegészítők, tömörítő gépek, fúró- és vésőgépek, fűrészek, darabolók, hegesztő készülékek, kerti gépek, pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, szintező- és mérőműszerek, szivattyúk, tisztító- és mosókészülékek, utánfutók, betonozó konténerek, törmelékszállító konténerek.
Forduljon bizalommal Budapesten XV. kerületi kollégáinkhoz!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!