Profirent Gépkölcsönző Budapest X. kerület Jászberényi út.

Budapest X. kerület (Jászberényi út) 1106 Budapest, Jászberényi út 82

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 7:00-15:30-ig

47° 29' 23.8" -

Kapcsolat

Tel: +36 1 211 1516

jaszberenyiut@profirent.hu

Vezetés
Telephelyvezető

+36 30 241 5190
jaszberenyiut@profirent.hu


Kölcsönzői munkatárs

+36 30 657 0734
+36 30 176 3901
jaszberenyiut@profirent.hu 


Szerviz munkatárs

+36 30 931 2801
jaszberenyiut@profirent.hu Profirent gépkölcsönző Budapest, Jászberényi út

A Profirent Gépkölcsönző (korábbi nevén Ramirent) országszerte 18 telephellyel áll ügyfelei rendelkezésére. Budapesten a központi kölcsönzőn kívül 4 helyszínen várja azokat, akiknek építkezéssel kapcsolatos munkagépre van szükségük ideiglenesen vagy tartósan. A Profirent elkíséri Önt is az építkezés kezdetétől egészen a végéig, minden munkafázist lefedő gépparkkal és szervizhálózattal áll szolgálatára!

A telephelyen a munkagépek kölcsönzésén és értékesítésén kívül, klímaberendezések árusításával is foglalkozunk.

Hol található Budapesten a Profirent?

Budapesten összesen 4 helyen találhat meg bennünket. Keresse kollégáinkat a X. kerületi központi telephelyünkön, amely a Jászberényi út 82/a szám alatt található, az Élessaroktól pár percre.

Mit érdemes tudni a Jászberényi úti telephelyünkről?

A korábban az Ócsai úton levő telephelyünk több mint 25 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit. 2011 júniusában költözött a jelenlegi helyére, a Jászberényi útra. Az 1991-es nyitása óta képzett kollégák segítenek megrendelőink kívánságainak teljesítésében. Nagy géppark választékkal, gépekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatásokkal, szerviz háttérrel és eladó gépekkel is várjuk Önt!

Milyen gépeket és eszközöket kölcsönözhet Budapesti gépkölcsönzőnkből?

A legjobb helyen jár, ha egy profi gépkölcsönzőre van szüksége budapesti, vagy pest megyei munkákhoz.

Személyemelők kölcsönzése

Semmi sem elérhetetlen!
Személyemelőinkkel szinte bármilyen emelővel elvégezhető munkára megoldást kínálunk Budapesten és környékén. A keskeny 80 cm széles elektromos beltéri ollós emelőktől a legnagyobb 18,2 m munkamagasságú ollós emelők mellett gépparkunkban megtalálhatók az önjáró kosaras emelők teleszkópos és csuklókaros típusai 25 m magasságig.

Földmunkagépek, úthengerek kölcsönzése

Földmunkagépeinkkel, teleszkópos rakodóinkkal, úthengereinkkel gyerekjáték a munka! Gépeinkre a biztonság mellett a rendkívül könnyen kezelhetőség mellett a mozgékonyság jellemző.

Állvanyzatok kölcsönzése

Komplett homlokzati állványrendszereinkkel az egyszerűtől a bonyolult ipari állványozási feladatokig szinte minden megoldható. Homlokzati állványaink segítségével ideálisan állványozhatók nagy kiterjedésű síkfelületek, de bonyolult kialakítású íves külső felületek és belső terek.

Konténerek, kerítések bérlése

Napjainkban egyre nagyobb igény jelentkezik a komfortos irodai környezet megteremtésére, valamit a berendezések, szerszámok elhelyezésére alkalmas raktározási lehetőségre. Ilyenkor leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás az iroda- és raktárkonténerek alkalmazása. Kiegészítve a mobilkerítésekkel, nagymértékben növelhető a kiviteli munkaterületek védettsége.

Beton és habarcstechnológiai gépek kölcsönzése

Termékkínálatunkban többek között megtalálhatóak a betongyártás gépei, a betonbedolgozás eszközei és az ipari padlóépítés területén is komplett gépprogramot kínálunk. Bérleti programunkban szerepelnek a habarcs előállítás gépei, a betonacél megmunkálás- és a betonacél feldolgozás gépei is

Építési felvonók bérlése

Az építési felvonók területén olyan választékot kínálunk, amellyel minden igény kielégíthető a legkisebbtől a legnagyobb teherbírásig. Budapesti X. kerület Jászberényi úti gépparkunkban megtalálhatók a kisebb 200 kg-os teherbírás tartományú, ferdepályás-köteles felvonók, az 500 kg-os teher, illetve személy-teher fogasléces felvonók, sőt az akár 100 m magasságig felépíthető 1500/2000 kg-os személy-teherfelvonók is.

Áramfejlesztők, fűtés, szellőzés gépei

Motoros áramfejlesztők, fűtőberendezések, légszárító berendezések széles választékát kínáljuk Önnek Budapesten! Áramfejlesztőink - megbízhatóságuk révén - alkalmasak építőipari és egyéb munkahelyek, kiállítások, rendezvények áramellátására. Fűtőberendezéseinket építőipari, ipari és mezőgazdasági területekre egyaránt ajánljuk. Párátlanító berendezéseink párás, nyirkos légterek, vizes falak szárításának nélkülözhetetlen eszközei.

Egyéb gépek és kisgépek kölcsönzése

Egyéb gépeink között megtalálhatók csiszoló és marógépek, elektromos berendezések és kiegészítők, tömörítő gépek, fúró- és vésőgépek, fűrészek, darabolók, hegesztő készülékek, kerti gépek, pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, szintező- és mérőműszerek, szivattyúk, tisztító- és mosókészülékek, utánfutók, betonozó konténerek, törmelékszállító konténerek.
Forduljon bizalommal Budapesten Jászberényi úti kollégáinkhoz!

Telephelyek

Válassza ki az Önhöz legközelebb eső telephelyünket!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!